Ma, hoćeš . Zato se meni ne sviđa to kad MPO-ovci počnu o psihi. Bitna je, kao i sreća, samo to meni onda zvuči kao da se ženi imputira krivnja - eto, ja sam dao sve od sebe, ali kad ste vi psihički ne u dobrom stanju, c-c-c. Plus, to je faktor na kojeg MPO-ovac ne može utjecat, kao ni na sreću, a i ona je bitna u svemu, pa i u MPO-u. Zato ja volim kad tu "varijablu" lijepo MPO-ovci puste na miru, vjerujem da bi mene osobno izludilo da mi MPO centar uvjetuje postupak odlaskom na yogu i sl. Ali, to su sve stvarno gušti, maybe it's just me. Nekima će to pasat, nekima ne. A razmišljat pozitivno - naravno da je super. Samo nemojte se sad krivit zbog "loših misli" i mislit "ajme, sad sam u stresu, sad sam krivo promislila, sigurno neće uspjet". Karikiram malo, ali to je moj iskren stav. Ako nisu dokazali da psiha i MPO nisu povezani, nisu dokazali ni da jesu pa najbolje da svako odabere što mu paše. Ruku na srce, i ja sam otišla na autogeni i to mi je pasalo. Samo, ne volim to povezivanje u kontekstu MPO-a, ali vjerujem da je to samo moja percepcija.