Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: Srebrna voda i Švedska grenčica...

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno Srebrna voda i Švedska grenčica...

Pozdrav svima!
    Ne znam da li će ovdje biti kakvog odaziva vezano uz navedeni naslov, ali probat ću čuti vaša mišljenja, iskustva, bilo što...

Moja susjeda me već mjesecima uvjerava u pozitivnu stranu srebrne vode i švedske grenčice, nadam se da sam dobro to napisala. Ona tvrdi da to zbilja pomaže kod zdravlja....ja sam skeptična po tom pitanju pa bih htjela ovdje čuti vaša iskustva, saznanja, bilo što...
    Ukoliko netko nešto o tome zna, barem da znam s njom o tome raspravljati...
    Hvala

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

ja ti mogu reći samo da sam čula kako je srebrena voda dobra kao za sve, moja sveki probala, kaže kako joj ništa nije pomogla, dok brat MM je tek počeo piti. Za švedsku sam čula kao da je veoma dobra za imunitet, nekih posrednih ili neposrednih kontakta sa njom nisam imala (au pojašnjenja). Sve u svemu mislim da se iskustva razlikuju od čovjeka do čovjeka

Ana :-) avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Koristim grenčicu ali onu koju mi radimo sami doma.

Ako imam bradavicu stavim grenčicu i bradavice više nema, ista stvar i sa prištićima i aftama.

Ako me boli grlo malo je popijem i sve prolazi, a ako se ona pije svaki dan tako se jača imunitet

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Žene, hvala na odgovorima. Očekujem još da se netko javi...

Gdje nabavljate te proizvode? Mislim ako ih kupujete, da li u apoteci ili preko nekog negdje? Cijena? I što je sa klincima? Mogu li ga koristiti djeca i od koliko godina?

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

jel moguć placebo efekt?

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

a jel može netko napisati što je to?

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

pojašnjenje za srebrenu vodu je sljedeće

Koloidna srebrena voda je koloid – tekućina u kojoj su vrlo male čestice srebra od 0,001 mikrona u promjeru. Koncentracija ovih čestica je 5 ppm, što znači da na milijun čestica vode dolazi 5 čestica srebra. Te su čestice toliko male da na njih ne djeluje sila gravitacije, one se ne talože na dnu, već stalno ostaju ravnomjerno raspoređene u tekućini.

Koloid je najbolji način primjene srebra u medicini, upravo stoga što su stanice i tjelesne tekućine svih živih bića upravo u koloidnom stanju. Zato tijelo puno lakše prihvaća lijek koji je već u koloidnom stanju. Nasuprot tome su klasični lijekovi uglavnom u stanju kristala te ih tijelo prvo mora pretvoriti u koloid da bi ih iskoristio, a taj se proces odvija u organima za varenje. Stoga većina umjetnih antibiotika usput ubija i korisne bakterije crijevne flore. Koloidno se srebro, nasuprot tome, izlučuje u krv vrlo brzo, i prije dolaska u želudac, te tako ne izaziva neprijatne sporedne pojave.

Koloidna srebrena voda je prirodan, siguran, neotrovan antibiotik, efikasan u uništavanju više od 650 uzročnika bolesti, uključujući viruse, bakterije i gljivice/pljesni. Prije 1934. godine, kada je otkriven penicilin, srebro je bilo jedini lijek za puno bolesti, ali i vrlo skup. Godine 1983. Ministarstvo zdravlja SAD-a je priznalo koloidno srebro kao neškodljiv lijek, koji se može dobiti bez recepta.
    Kod nas se kupuje u apotekama i košta 25 KM pola litre ili oko 95 kuna izgleda kao obična voda, ali kažu da je okus malkice drugačiji

Švedska grančica je trava, koja se koristi u obliku elixira ili kao krema, te djeluje pozitivno na bubrege, imunitete, krv, itd itd.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Švedska grenčica nije samo trava, u nju ulazi jako puno vrsta trave(desetak vrsta) + alkohol

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ja se ljetos susrela sa švedskom grenčicom i vidjela da se ne smije koristiti za vrijeme menstruacije, trudnoće i dojenja. i da super za imunitet i preventiva zločudnih bolesti

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ne smije se piti za vrijeme dojenja i trudnoće, ali se smije nanositi na kožu

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Švedsku grenčicu neki preporučuju za obloge za oči iritirane ovom trenutnom ambrozijom.
    Inače dosta pohvala sam čula i za noni sok.

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

zar o srebrnoj vodi nije bilo neki dan u explozivu na rtl-u?navodno je neka žena pila i posivila ili tako nešto :?

Noni sam pila i odličan je.

Tessa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Bilo već o Švedskoj grenčici:
    http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...ska+gren%E8ica

Ja je koristim povremeno, kupujem Original Schwedenbitter od Riviere u apoteci u Austriji. Koristim je na sve moguće načine. A najradije bi je pila svakodnevno (po Mariji Treben) ali ne mogu jer nam je zakon 0,0% alkohola. I to me
    jer hrpa toga što bi pila ili povremeno pijem (tinkture, propolis, ŠG, BK....) sve ima bar malo alkohola. I onda bi morala treptati okecama murjaku ili gurati kremice za ruke 8)

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj baby1 prvotno napisa
    zar o srebrnoj vodi nije bilo neki dan u explozivu na rtl-u?navodno je neka žena pila i posivila ili tako nešto :?

Noni sam pila i odličan je.

Ta reportaža je potpuni neprovjereni trač...

Kolidno srebro treba unositi u velikim količinama svakodnevno da bi došlo do promjene boje kože...
    Količine koje se unose kod akutnih bolesti su max.nekoliko jušnih žlica dnevno (od 4 do 12)...od toga stvarno nikome nemože biti ništa.
    Super je za sve...od prehlade do upale bubrega (provjerila na sebi), unosi se oralno, na kožu, vaginalno sve ovisi za kaj ti treba...

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

moja mama koristi svedsku grencicu i to za sve...sta god je zaboli...jednom prilikom je tatu uzasno bolio zub, i stavio malo grencice na vaticu i na zub i za 5 min nista ne boli...doma svi mamu sprdamo za grencicu...ali ocito ima nesto u tome

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

feniks potpisujem svaku riječ.

Da ne kažem da je najveći protivnik konzumacije koloidnog srebra upravo američka agencija za hranu i lijekove, možda jer u prirodnome vide velikog konkurenta .
    Pitam se kako ne objavljuju priloge o štetnosti aditiva i sl. stvari koju podvaljuju odraslima i djeci..pa npr. o tome koliko je šećer štetan za organizam..

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Bilo je već riječi i o koloidnom srebru i o švedskoj grenčici, ja imam samo pohvale za oba!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •