Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: što s kolicima

DaDo avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno što s kolicima

drage cure, kolica nam stoje parkirana ispred vrata već 2 mjeseca. nekako mi ih se ne da jednostavno baciti u smeće, ali su već prilično ocufana, na kraju odradila su 2 djece. dora sad hoda i više uopće nema potrebe za kolicima, a ja ne znam što bih s njima.
    kakav pametan savjet???

mali karlo avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

a da ih pokloniš nekom?? Možda nekoj obitelji koja ima malo dijete a nema novaca za kolica??

DaDo avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

a sramota me kad mi se čine skroz jadna. mislim ona su cijela fizički, ali je tkanina već izblijedila, i ocufala se na krajevima.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Pa nekome će dobro doći i takva, a tkanina se može i promjeniti.

Najbolje da odneseš u caritas.

A naša stara (ultra skupa, teška, s amortizerima, debelih šipki), od prvog djeteta su poslužila kao armatura puteljku na vikendici.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ah, teske li dileme!
    Pokloni ih nekome tko ce biti sretan da ih dobije, kakva god bila!Ako ne zna snikoga takvoga, odnesi u Karitas, ostavi ispred svog kontejnera, netko kome treba ce ih sigurno uzeti.Ja tako ostavljam masu nosenih i meni vis enepotrebnih stvari u smetlarniku, ali lijepo slozene (ne bacam ih u prljavo) i netko ih uvijek uzme, vec ih drugog jutra nema.dakle, nekome su dobro dosle!

DaDo avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

hvala, to sam ja sve i mislila. ali mi je bilo neugodno uvaljivati starudiju. znam da uvijek ima ljudi koji su u potrebi, ali nekako nisam bila sigurna pa sam htjela vidjeti kako drugi ljudi to rješavaju.

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Mi smo ovog ljeta bacali starudiju iz vikendice u koju smo godinama dovlačili sve ono što nam je bilo viška doma. Nećeš vjerovati da pola tih stvari slijedeće jutro nije dočekalo kraj kontejnera! Ipak ima ljudi kojima treba.

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

mi smo rastavila 3 stara ormara na djelove i ostavili kraj kontenjera, ujutro nisu bili tu, a nije bio dan odvoza smeća

odra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Slažem se s ostalima, ali sad gledam i kolika ti je Dora. Pa šta stvarno više uopće ne trebaš kolica za nju??? Andrej je stariji pa svejedno koristimo kolica. I to dosta.

Nikina mama avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ne kuzim cemu ovaj topic, na kraju krajeva da ih stavis na ulicu kraj nekog kontejnera, dakle NE u kontejner vec ce ih netko uzeti :?

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj DaDo prvotno napisa
    hvala, to sam ja sve i mislila. ali mi je bilo neugodno uvaljivati starudiju. znam da uvijek ima ljudi koji su u potrebi, ali nekako nisam bila sigurna pa sam htjela vidjeti kako drugi ljudi to rješavaju.
    Evo zena je lijepo napisala zasto je otvorila ovu temu!

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Meni je, evo, nekako bolje ostaviti u Caritas, jer tamo će zać netko kome treba, il će ljudi koji rade/volontiraju il što već u Caritasu sjetit se potrebitih, kontaktirat ih i eto, stvar stigne na pravu adresu. A ostavit pored kontejnera, može i to, al meni bi bio crnjak tako uzimat iako mi treba...a prolazeći pored sklopljenih kolica tješila bih se...ma sigurno se ne mogu rasklopit il je nešto baš pokvareno.
    U Caritas il Crveni križ mi ne bi bilo crnjak otić.

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

meni baš obrnuto. u caritas ne bi išla jer bi mislila da ima potrebnijih od mene, a ak vidim ispred kontejnera nekaj za kaj zaključim da mi treba, bez srama uzmem

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Zeko1 prvotno napisa
    meni baš obrnuto. u caritas ne bi išla jer bi mislila da ima potrebnijih od mene, a ak vidim ispred kontejnera nekaj za kaj zaključim da mi treba, bez srama uzmem
    Vidiš...razumijem te, nisam to s te strane nikad gledala....

Po meni, najgore je baš bacit.

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

I DaDo gdje su na kraju zavrsila kolica?

Lora163 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

slažem se, pokloni
    ima sigurno netko kome će dobro doći
    ja svoje stvari čuvam za frendice, tu i tamo koju stvar poklonim, a poneku i prodam

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •