-
POMOĆ MOLIM!
Htjela bih znati je li netko možda čuo kako se dođe do posla zvanog Nadzor nad obitelji. Navodno se dobije preko Centra za socijalni rad, dobiješ obitelj nad kojom vršiš nadzor i honorarno je. Ima li tko kakvih saznanja i kome se treba javiti. Pitam čisto da ne ispadnem "mujo" ako banem u nekakav Centar za soc. rad a oni nemaju pojma o čemu pričam!
-
nemampojma
al mislim da to mogu raditi samo zaposlenici CZSS
-
Ja sam čula da mogu svi koji imaju završen fakultet socijalnog rada, defektologije i slične društvene znanosti. Mislim da nije uvjet da si zaposlenik CZSS. Jednom sam prilikom upoznala jednu osobu koja je baš to radila ali sad nikako ne mogu doći do nje da ju pitam.
-
nazoveš czss, tražiš odjel za obitelj, nekog nadležnog za nadzore i pitaš
-
-
obavezno nam javi pogotovo ako je honorarno...
-
Evo pronašla sam curu koja radi nadzor nad obitelji. Kaže da je strašna navala na taj posao i da se mora otići osobno u CZSS te se raspitati i prijaviti. Onda ideš na listu čekanja pa kad upadneš. Eto! Pozdrav.
-
da li znaš možda uvjete! :?
-
Poznam osobe koje se bave s tim. One sve rade u školstvu. a jedna meni bliska osoba je također trebala biti nadzor. N e moraš biti njihov uposlenik. Naravno dobiješ zaduženja koja si dužan obavljati, kao i naknadu za svaki mjesec, koja je određena.
-
nadzor ne mora vršiti djelatnik CZSS, ali nadzor uglavnom provode osobe koje su strukom usko vezane za rad s djecom (učitelj, defektolog, psiholog).
nadzor najkraće traje 6 mjeseci. osoba koja provodi nadzor jednom tjedno treba obići obitelj u nadzoru. izvješće o nadzoru podnosi centru jednom u dva mjeseca (pri izradi programa nadzora može se dogovoriti da to bude i češće).
naknada je 400 kuna mjesečno.
-
Taj nadzor ili PBIN prema zakonu mogu raditi i osobe koje nisu zaposlenici CZSS. Uglavnom ga rade studenti defetologije na 3. god u sklopu prakse i studenti soc. rada na 2 god. ako ih tako potrefi.
Nisam cula da to netko ovako radi a ja sam apsolvent soc. rada. Probaj se ipak javiti u CZSS.
-
Ja sam po struci učiteljica i htjel bih raditi nadzor ali nekako nikako da si uskladim vrijeme i odem do CZSS. Trebala bih se malo angažirati po tom pitanju.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma