Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: o potpomognutoj u vjesniku

Roza avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno o potpomognutoj u vjesniku

Pročitajte:
    http://www.vjesnik.hr/pdf/2007/08/18/60A60.PDF
    http://www.vjesnik.hr/pdf/2007/08/18/61A61.PDF

teme: potpomognuta, Roda, čudesne bebe, stanje u Hr...

ia30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Šet. :? ..
    Opet su počeli,već sam mislila kako su malo ohladili,no coment

Gost 1 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Naša Jasa

Sve najvažnije si rekla...

Samo nitko neće slušati

ia30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Samo sam letimično pregledala članak i poantu stavila na promjenu zakona o MPO,međutim kad bolje vidim i pročitam članak u cjelosti,poanta je Jasena i tekst hvale vrijedan...
    bravo curo...

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Dobar članak, i bravo Roda...neka me tuga uhvatila kad sam pročitala članak jer mi se čini da samo Roda radi za nas...Pa nije valjda da je ova država toliko luda da će prihvatiti talijanski model zakona, pa u Italiji se radi na tome da se sruši taj zakon...i svi već znaju koliko je štete napravio ...

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Bravo Roda kao i uvijek

Osoblje foruma pujica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

super da se o tome uopce opet malo pise, a za smanjivanje broja ugovora hzzo-u

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

rvukovi2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Jaseni veliki hug

Osoblje foruma BHany avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Jasena .

leda avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Hvale vrijedan članak kojih bi po mojem mišljenju trebalo biti i više. Svi znamo zbog koga se zakon koji bi nama s ovog foruma odgovarao nije donio i tko pokušava pritisnuti one koji ga donose da bude užas za nas.
    Stanje je takvo kako je. Nažalost u ovih pet godina čula sam i pročitala svašta. Da se čovjek pita tko su to novinari u Hrvatskoj, no na sreću još ima onih dobrih koji izvještavaju objektivno.
    Što se tiče novog zakona mislim da bi mi sve trebale biti glasnije i ne dozvoliti da se takve restrikcije dogode. Neki bi očito da se vratimo u kameno doba!

kikic avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Žalosno kako država nema sluha za neke važne probleme

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Drago mi je da postoji forum koji objektino prati i prikuplja podatke koji su bitni za sve nas koji su suočeni sa problemom potpomognute oplodnje, kao jedini način dobivanja željenjog ljudskog bića.Cure zakon ste ....

tek sam nedavno na forumu ali uvijek otvorena za nova poznanstva i razmjenu iskustava po našim dragim bolnicama...

Što se tiče interesa o povećanju ionako narušenog i jadnog nataliteta u RH, vidim da se neki u našem vrhu vlade bolje zabavljaju za tematiku " "Tko je kada ukrao kiflu" i prilikom toga nitko nikada ne odgovara za svoja nedjela, umjesto da se uskoro zapitaju da li će za kojih 20 -30 godina biti populacije koja će školovana, suvremena uopće sjediti u tom saboru.
    Ako taj zakon postane pravomoćan...ufff.. jao si ga nama. U tom slučaju odustaju od bilo kakvog postupka bar polovina bračnih parova, jer nisu svi bogati kao on koji donose zakone i pravila... Takvi ljudi nikada nisu prosli tjeskobe, trenirali svoja strpljenja u dugim satima neizvjesnosti i čekanja na 3 min razgovora ili ti djelili medicinske savjete sa prijateljima iz "čekaonice"umjesto doktora i sestara( jer im baš danas nije naj dan ili ti "pa to ste morali znati verzija").

Urednici Web portala svaka čast i nadam se da ćemo se ipak izboriti za svoja temeljna ljudska prava- osnovno pravo na stvaranje novog života(reprodukcije)...

Djevojke, ugodno večer svima na portalu!

P.S . Na takve teme sam posebno osjetljiva , pa bez loših zamjerki..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •