dakle, cure, sta sam ja sad doživjela!
išla sam svojoj primarnoj ginekologici po recepte za estrofem/dabroston i klomifen kao pripremu za inseminaciju, ali kako je ona na godišnjem, išla sam u suprotnu smjenu kod njene zamjene. sta mi je sve frajer izgovorio, bila sam u šoku i čim sam izasla iz ambulante, rasplakala se od jada
prvo mi je rekao da bi sve žene prvo trebalo preko koljena i izlupati jer bi prvo htjele karijeru a onda djecu kad je već kasno, i da zašto nisam rodila s 23 i kaj si mi mislimo itd itd. al kao: "nemojte shvatiti osobno" :shock:
ok, zbog tih šovinistickih spika se nisam htjela uzrujavati (iako i ja sad znam da sam trebala roditi s 25, 26, 27 ), ali onda je uslijedilo: zašto se sa mnom nitko ne pozabavi, zašto me je poslala na SD, da se sa mnom treba pozabaviti neki jači tim endokrinologa poput dr. šimunića, i da su moji prvi nalazi (navedeni gore) potpuno nelogični (visoki prolaktin bi trebao sniziti FSH i LH :? ), da to ne može biti tako – ili ne valja laboratorij ili sam ja u teeeškom problemu. Jako ga brine povišeni prolaktin, npr baumana ni mog endokrinologa (dr. čolaka iz VV) to uopće ne brine. Da je to jako teška situacija, mislio je prvo :“mala lupeta“, ali sad kad je vidio nalaze, ne vjeruje da se tu može nešto napraviti, on se boji uranjene manopauze i da bi to bilo strašno… kao da ne znam
I neka ja idem odmah šimuniću u petrovu, čak mi je napisao i uputnicu, i neka mu kažem šta mi je rekao i da ga pozdravim (očito su neki frendovi) i da uopće ne pijem te tablete, da šta se neki tamo prave frajeri a ništa ne naprave, a kad nešto naprave onda im to služi kao reklama… :shock:
Već su mi skoro krenule suze na oči , a tek kad sam izašla iz ambulante…
Mene jedino malo kopka je li bio u pravu?! :? Naravno da sad idem na inseminaciju pa sta Bog da. Ali ne znam jel netko ima iskustva sa šimunićem (ili je on toliko uspješan da njegove pacijentice ne trebaju ovaj post ).
eto da vam se malo izjadam... MM je poludio kad je čuo i rekao da bi ga najradije išao otišao kod njega pa nek njemu sve to kaže!
možda da sam naletila na takvog dr-a prije, tako bi me isprepadao da se ne bih dugo zezala... bauman mi je isto odmah preporucio trudnocu, ali sta ja mogu kad mi se nije nis dogodilo po tom pitanju...
vec sam pocela brijati na donaciju :/