Ma daj, tinchy, dijetešce drago . Odma da si se smirila. A što da ti kažem - milijun puta sam čula te gluposti - od da se opustim do ne smijem sad na službeni put itd. BTW, tko još ozbiljno shvaća socijalce. Biće si naletila kod nekoga tipa od min 60 godina pa sad popuje. Imala ja jednoga isto na zamjeni. Prvo pili da zašto sam kupovala utrogestan. Onda kad sam ga zamolila za recpet, da kako će mi dat recept kad doktor nije napisao (moš mislit kako na VV-u pišu, dr. L više manje samo piše koji je daljnji dogovor i to je to - nema se vremena za to piskaranje). Da se nisi više nikad rasplakala kod socijalca, ozbiljno ti kažem, inače ću te ja po guzi! Te metuzaleme ne shvaćaj ozbiljno. Šta tebi ima ko govorit kad ćeš se udavat, nisi mala beba. Lijepo budi ozbiljna, odgovaraj ozbiljno, reci čovjeku da to nije njegova stvar, uz dužno poštovanje. Da vidiš kako budu tiho, samo kad im se smireno odvrati. BTW - nisi slučajno u Domu zdravlja N.ZG . I daj se skuliraj, ozbiljno! I među bijelokutašima ima svakakvih, ja te ne doživljavam niti na horizontu. Bauman ti zna tisuću puta više od tih. A najdraži su mi oni koji u bolnicama preko ramena frkću svoje savjete. Omah ih prepadnem - možete vi to meni napisati pa ću ja to pokazati svom doktoru (Baumanu). Vidjet ćeš kako će odmah počet migoljit . Ajde, ne nerviraj se, pliz, bit će takvih reakcija još mali milijun.