Da, istina je.
Mogu već sad.
Moja se prijavila.
Radila bi. Dosadno joj je.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Da, istina je.
Mogu već sad.
Moja se prijavila.
Radila bi. Dosadno joj je.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Da, tako je to - moj je isto već na poslu, ugurao se dan nakon zadnjeg ispita. Mlađi brat radi kod istog poslodavca kod kojeg su bili i prošle godine, a on ga je išao pozdraviti i vratio se s ugovorom... Pa tko bi čamio cijelo ljeto doma? Ovi moji čak i pretjeruju (radionice, kampovi, festivali... mlađi ima još i autoškolu i maturalno putovanje kraljem kolovoza).
Offt. Jedva smo uspjeli skrpati tjedan dana u kolovozu kad smo svi slobodni, da malo predahnemo na moru. Baš me pitala kolegica kako to da odrasli sinovi hoće s mamom i tatom na more. Pa kak ne bi - to im je tjedan dana pravog odmora, mozak na pašu, osiguran prijevoz, spavanje i klopa, a ne traje predugo.
Posljednje uređivanje od Peterlin : 16.07.2019. at 07:38
da, zapravo sam se javila zbog nečeg drugog, stvarno nije u redu da za isti posao srednjoškolci i studenti imaju različitu satnicu, baš diskriminirajuće. druga je stvar ako rade složenije poslove, ali ovo...
Pa sad, imam svoje mišljenje i zadržat ću ga za sebe. Nemam ništ protiv ovoga, ali ne u mojoj kući, jer me smeta ako ja želim spavati, a mudrijaši bulje u tv... Imaju oni svoje zanimacije (odu na par dana, pa ih nema) ali dok su doma, gledamo da jedni drugima ne ugazimo u životni prostor, a jedan od uvjeta za to meni osobno je mir po noći.