Lima ima 4.5 god. Skinuo je nocnu pelenu prije nekih 1.5 godine. Nikad nismo imali problema s mokrenjem u krevet. I kao mali bi se digao po noci i isao piskiti kad bi trebao. Tu i tamo bi mu se zalomilo, recimo 3x u godini, i to na pocetku. Totalno sam se odvikla od ideje da je u stanju popiskiti se u krevet i sad sam malo zatecena.
Pocelo je na moru u 7.mj. Od 20 dana, popiskio se jedno 5, ali za redom svaku noc. Pa sam mozgala i mozgala, i dosla do toga da se puno bori sa sobom, da pliva bez rukavica a jos uvijek ga je strah, itd. Pa smo analizirali nas odnos prema njemu, modificirali ga.. i sve 5. Mokrenje prestalo.
Sad pocetkom 8. mjeseca, on i MM ostali u slavoniji 4 dana, a ja se vratila na sljaku. Mali se popiskio skoro svako vece. Pa smo to povezali s grmljavinom (UMIRE od straha kad cuje grmljavinu, ne znamo tocno zasto) i cinjenicom da je solo s tatom. Ja dosla u slavoniju, sve 5.
I evo sad smo u Zg. Ja radim, on solo s tatom doma (ici ce u vrtic za koji dan). Nista neuobicajeno. Zajedno spavamo kao i uvijek. I evo vec tri ili cetiri veceri se popiski tjekom noci.. obicno pred jutro oko 5, nocas u 2 :/
Znam da je u stanju probuditi se i otici piskiti jer je to radio i kad je bio puno manji.
Sad ne spava po danu. Jel moguce da je toliko umoran da ne kuzi kad mora na WC po noci?
Sto fulavam? Zasto se ovo desava? :/ Dajte mi neke ideje, savjete.. Izludjuje me ovo![]()