Ja sam na sv.duhu ostala u bolnici 8 dana zbog žuticeAnči prvotno napisa
, ne moram ni govorit kolio je bilo strasno, dijete je bilo 4 dana pod lampama i mogla sam ga sluzbeno samo pogledat 2x po 5 sekundi (ali svaki put bi se malo ušuljala i dirala ga dok me ne bi izbacili s odjela
). Naravno tata nije bebu vidio svo to vrijeme. Izgledalo je ko da sam ja u jednom, a beba u drugom zatvoru. I najgore iskustvo je razgovor sa doktorima od kojih se ne može dobit nikakva informacija, samo su cijelo vrijeme ponavljali "..žutca traje od 1-15 dana...., terapija se nastavlja do sutra kad ćemo vidjet nove nalaze.." i tako vam govore iz dana u dan.
Ja nisam znala da li je fototerapija baš neophodna, a nisam ni mogla dobit informacije prema kojima bi mogla odlučit što ću sa svojim djetetom, pa samo ostali dok je bio pod terapijom, a kad su nas htjeli ostavit još 1 dan na promatranju meni i M-u je puko film i na vlastiti zahtjev smo ja i bebac otisli doma.
Ova katastrofa se događa mnogim mamama i bebama, a po mom mišljenju većini slučajeva vjerojatno nepotrebno. Pa buduce mame probajte saznat što više o ovoj temi pije poroda da vam se ne dogodi slično. Ja ću to drugi put sigurno napravit.