Evo, kupujemo novu pa se mislimo :/
Vaše cijenjeno mišljenje bih molila da mi napišete nešto niže.....![]()
![]()
(+ može li se Tobi smjestiti u ležeći položaj, za Axiss znam da može?!)
Evo, kupujemo novu pa se mislimo :/
Vaše cijenjeno mišljenje bih molila da mi napišete nešto niže.....![]()
![]()
(+ može li se Tobi smjestiti u ležeći položaj, za Axiss znam da može?!)
ako nemaš visoki i veći auto (veći od recimo astre ili clia) tobi ti nikako ne bih preporučila :/ ...
Zašto?
Mi smo Tobicu smjestili u moj auto - ford ka i sve je ok.....
vidjet ćeš za koji mjesec kad petra još naraste pa joj počneš zapinjat glavom o plafon kod stavljanja u sjedalicu...Hady prvotno napisa
tobi je, u odnosu na druge sjedalice, puno viša pa kod malih auta imaš puno manje slobodnog prostora za postavljanje djeteta u nju.
znam da je sve stvar prakse, ali ako već možeš birati zašto ne i to uzeti u obzir? uostalom, ni tobi više ne kotira onako dobro kao prije na sigurnosnim testovima (za ovu novu ne znam...)
Nemoj kupiti Tobija ni za živu glavu. Osim što super izgleda, samo nam stvara probleme. Pogledaj ovdje: http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewforum.php?f=64
Da sam znala ovo sve što sad znam nikad ju ne bi kupila.
Za ovu drugu ne znam kakva je.
U svakom slučaju sretno.
Nemam ni jednu ni drugu, ali da kupujem sada definitvino bi kupila Axiss zbog mogucnosti rotacije sto puno znaci i pomaze kod stavljanja djeteta u auto. . .
I inace, za Bebe Confort mislim da ima kvalitetnije AS od Maxi Cosi-ja.
Ja imam staru Maxi-cosi priori stolica je super. Nema veliku podlogu tako da se mi još vozimo iako imamo 110 cm i 18 kg. I imaju je još uvijek za kupiti. Sada ćemo kupiti veču stolicu i isto maxi-cosi XR.
Imamo Tobija i ne bih ga opet kupila ni u ludilu!
Hvala, cure, pomogle ste mi pri odluci!!!!ivana s prvotno napisa
![]()
Samo da napomenem, axiss je mrak! :D
evo da se i ja javim, kupili smo u subotu axiss i odusevljeni smo. nadam se da cemo tako i ostati jer za te novce i mora da smo odusevljeni(platili smo ga 450 fr, to je oko 2000kn, koliko vidim toliko otprilike kosta i u hr ili slo). i sto je najvaznije, mateo se i dalje voli voziti u autu
Super. nadam se da ćete biti bolje sreće nego mi s Tobijem.
do sada smo imali sve od maxi-ja
jaje, karlovu priori, karlovu rodi i sada korinin tobi
sa svima smo turbo zadovoljni osim s tobiom
ne sviđa mi se kako se montira, viša je od ostalih sjedalica pa ako nemaš auto sa visokim krovom dijete lupa maltene s glavom u krov, a kaj je najgore remenčići preko ramena su mi katastrofa - mala se svako malo izvuće iz njih makar ih stisnem tako da mi je male sve žao
neznam čemu služi autosjedalica iz koje ti se dijete može bez pol problema izvući
kupila sam joj novu kiddy u kojoj neće sjediti i sad se dobro debelo lupam po glavi
ok, daklem, ne bumo tobija. a di se može vidit axiss? koliko kn??
ajmeee 2000kn!! uf... sad mc xp il axiss...cijena ogromna razlika...