Ali, naravno, treba pročačkat, za to sam uvijek. Meni je svaki moj IVF ipak bio "lesson learned." Ajde baš idem giniće izbrojit u ovih 5 godina - 3 MPO-ovca, u stvari 5 jer se u Mariboru izmjenjuju, jedan socijalac jedan priv. prakse - to je onako nužna osovina - MPO-ovac-socijalac-privatnik, onda 3 ginića specijalista za operacije (histeroskpija, laparaskopija) - ukupno 10 ginića raznih specijalnosti. A za nogu i reumu - sveukupno 14 doktora. Ni za jedno, ni za drugo nisam dobila neku decidiranu dijagnozu (samo usputni psiho-savjet - tipa titranje jel' ja to umišljam itd.), ali sam ipak za sve pametnija, barem dubinski znam stanje tih organa. A propos obaranja rekorda . Niti jednom doku nije drago kad mu pacijent ide (osim ako ga je pacijent "udavio" ili mu osobno ne paše), ali uz malo takta sve se to da i u paralelci izorganizirat i ljudi razumiju, većina dokova su OK i to normalno prihvaćaju, baš kako i treba. Od konflikta nemaš ništa, nemoj si zatvarat vrata, ali ako ti je lakše malo se "ispraznit" na forumu, go for it .