-
Previše spava???
Evo ja tek došla a već puna pitanja
.
Ne znam da li je to problem, mene muči i ne znam kaj da radim.
Moja malena spava ko top!!!
A to sa sobom povlači neredovito cicanje :/ . Hm!
Prvo da opišem kak je bilo u bolnici. Mislim da većina njih zna kako su bebe s mama u Hr rodilištima pa da sad ne objašnjavam to. Uglavnom, cicanje na dolasku 10-15 min, spavanje 2-3 sata, cicanje, najčešće uz moje poticanje opet nekih 10,15,20 minuta, pa opet spavanje 2-3 sata i odlazak. Ne cicanje između 12 i 5:30 jer nisu s nama.
Cice su mi ok, nisu prenapete, mlijeka naravno imam, položaje sve znamo, pa nemamo problema s bradavicama, mala vuče ko luda, kad se nacica sve su joj bijela usta po rubu kak joj je koža bila rastegnuta.
U rodilištu sam se malo izdajala kad ne bi bila sa mnom da ne bi ispraznila dovonljno da ne zaradim mastitis. Dojke su mi sada ok. Čvrste, ne prenapete, onako kao nakon mjesec dana sisanja.
E sada juče smo došli doma!
Sisala je od 16h do 23:30 nekih 3 puta, s tim da ovo zadnje sisanja se sama prodbudila i sisala najviše. Zaspala je u pol 12 i spavala do pola 6 :shock: :shock: :shock: !
Nije se probudila sama, ja sam joj dala cicu, automatski je počela trpati ručice u usta i cicala 10-ak minuta. Sada opet spava. Nije rekla ni kme! :/ .
Pelene sve 5! Stalno kaka, piša...Rođena je sa 3830, na otpustu jučer je imala 3760! Znam da je to ok, ali ovo spavanje od 6 sati i to što ja nju moram podjsetiti da mora jesti mi je malo čudno. Bojim se da zbog noći ne smanjimo količinu mlijeka.
Kaj da radim? Da ju budim ili?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma