Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: kako pokriti bebu?

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno kako pokriti bebu?

Kao što naslov pita...Kako pokriti malu bebu? Prakticiramo otvoren prozor cijelu noć, mišica (3 mjeseca) spava u bodiju i pokrijem je po nogama pelenom. Međutim, ona to brzo "zgrne"i ostane gola. Po nogicama mislim. Kako je pred jutro ipak malo hladnije.... :/
    Pokušala sam joj obući hlačica, ali stiže zima, a ona ništa na sebi ne podnosi...!!! Zasad je stavim spavati na jastuk, pa pelenu podvučem ispod, ali opet je ista stvar. Za par minuta ništa nema na njoj. I još nešto. Kad beba treba dobiti jastuk? Zasad spava na ravnom, bez jastuka.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Amelie32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Dok e ne javi moderatorica, Žaklina imaš već puno takvih tema pa pogledaj malo uz pomoć pretražnika, recimo jedna je ova

Ne treba bebi jastuk,ja sam ga tek počela koristiti sa starijim klincem negdje nakon 2. godine. Možeš povisiti uzglavlje kinderbeta tako što se nešto postavi ispod madraca.

Amelie32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Sorry Tashunica i ja pisale u isto vrijeme.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Zbrisao post.
    Mi smo pokušavali i pokušavali, ali on ne prihvaća ništa na sebi. Kad je hladnije obučem mu donji dio pidžame ili tanje trenirke i čarapice.
    A što se tiče jastuka, neće ti još dugo trebati.

Mamita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

neki odrasli spavaju bez jastuka
    i normalno žive

a za pokrivanje-ja sam odustala
    ne mogu ja sto puta po noći pokrivati i oni se oboje iste mikrosekunde otkriju
    ako je hladnije duge gaće, dugi rukavi i ćao

belurka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

imas one vrece za spavanje. Mi za ljeto koristimo jako tanku, kao da je od plahte napravljena- Ful prakticno!!

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ja spavam bez jastuka! A vreću imamo, samo što mi ona zaspe na rukama, pa dok je stavim u vreću, razbudi se, a ne mogu je uspavati u vreći jer je još vruće. :/

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

a da napraviš neku home made vreću za spavanje od recimo materijala kao što je plahta? neki flanel ili slično... nama će tetka napraviti za jesen/zimu kolekciju vreća

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj may prvotno napisa
    a da napraviš neku home made vreću za spavanje od recimo materijala kao što je plahta? neki flanel ili slično... nama će tetka napraviti za jesen/zimu kolekciju vreća
    ž

razmišljala sam o tome... zasad joj ako je hladno obučem hlačice, a čarapice brzo "strlja" ( koja riječ...) - sad je u nekoj fazi trljanja nogu o nogu do besvijesti...

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

pokušaj ju "naučit" na vreču...kad skuži kako se otkriva nećeš se baš naspavat ove zime...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •