-
Ja sam do sada imala dva peha i kad se desila ova sada trudnoca stalno sam mislila da nesto nije u redu (a od sutra sam 27. nedelja i mali raste kao iz vode
gotovo da sam se sa tim i pomirila, samo mi je bilo strasno sto cemo moja porodica i ja proci kroz citavu pricu od pocetka. Svaki put kad bi doktor rekao da je sve u redu, ja sam nekako bila iznenadjena kao da sam se psihicki pomirila da je nemoguce.
imala sam iste simptome kao ti, lagani bol u donjem stomaku, napetost, a prvih nedelja sam non stop buljila u gacice, gledala da li krvarim. kad sam u 15 nedelji prorkvarila, bila sam sigurna da je gotovo. A onda sam lezala u bolnici, posle par nedelja se sa prosirenjem materice podigla i posteljica (sto je bio razlog krvarenja) i sve bilo ok. od tada sam na mirovanju kuci, mada ne lezim strogo.
hocu ti reci da je normalno sto tako razmisljas, ja se i dalje plasim i tako ce biti verovatno do termina, ali polako pocinjem da verujem da ce sve biti u redu. samo vidis da ti raste stomak u nekom trenu.
sekirala se ti ili ne, brinula ili ne, znaj da i on ima neku svoju malu borbu u stomaku da prezivi i da se rodi i da je to jace od nasih strepnji.
on/ona ide svojim putem
samo napred!
javi kako je bilo!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma