Evo skoro nam je 8mj i izgleda kao da ima motor u guziKad je budna konstantno je u pokretu. Izračunala sam da se u krevetu u 30min okrene i do 200 puta
. Stalno negdje ide, istražuje, hoće da se nosi npr. a vrti se u naručju, ako se ne okreće onda mora cackati nesto rukama ili udarati nogama
Kad je hranim žlicom to moram brzo potrpati inače odeeeee
Sjediti i držati ju je nemoguća misija. Zapravo nisam nikad vidila tako aktivnu bebu. Šta će biti kad prohoda
![]()
Ja je zainteresiram malo pjesmom ili nešto pričam ali ako je to u datom trenutku ne zanima ništa od toga. Svako tko je vidi nasmije se i ne može vjerovati. Ne da se ni presvlačiti više, to je borba stavit pelenu i obući je. Pa sačekam malo neka se provalja pa opet, ali svaki put je dreka
![]()
Jednostavno nema mira. Ja sve ono kuliram iako se zapitam katkAD...
Dokle je ta silna aktivnost u granicama?
P.S Jesam li rekla koliko mi energije treba za to![]()
![]()

Kad je budna konstantno je u pokretu. Izračunala sam da se u krevetu u 30min okrene i do 200 puta
. Stalno negdje ide, istražuje, hoće da se nosi npr. a vrti se u naručju, ako se ne okreće onda mora cackati nesto rukama ili udarati nogama
Kad je hranim žlicom to moram brzo potrpati inače odeeeee
Sjediti i držati ju je nemoguća misija. Zapravo nisam nikad vidila tako aktivnu bebu. Šta će biti kad prohoda
Ja je zainteresiram malo pjesmom ili nešto pričam ali ako je to u datom trenutku ne zanima ništa od toga. Svako tko je vidi nasmije se i ne može vjerovati. Ne da se ni presvlačiti više, to je borba stavit pelenu i obući je. Pa sačekam malo neka se provalja pa opet, ali svaki put je dreka 
Odgovori s citatom