Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: početne kontrakcije

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno početne kontrakcije

Ako mi itko od vas može reci kakve su kontrakcije u početku trudnoće,jer ja sam trudna 7 tjedana i ponekad imam lagane bolove u trbuhu i jajnicima,više kao smetnje,pogotovo otkad imam problema s vjetrovima i probavom,pa me zanima jel to normalno??! :?

Vila avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Draga Lile,

dobro došla i čestitam :D
    Ta probadanja su normalna, organi se pomiču i rade mjesta za maternicu, tj. tvoju bebu. Ono na što treba pripaziti da bolovi ne budu prejaki, dugotrajni, te popraćeni krvarenjem. U tom slučaju, potrebno je javiti se doktoru. Bitno je da se redovito pregledavaš! Ja ti želim divnu i ugodnu trudnoću!!

Sandrij2 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Pa malo je rano za kontrakcije u 7.tjednu.
    No, ako misliš na bolove, probadanja, peckanja u predjelu jajnika- to je normalno.

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

puno vam hvala,pomogle ste mi dosta,više nemam brige oko toga

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno kontrakcije?

Cure drage jel mi može netko odagnati loše msili...Prolazim kroz drugu trudnoću (tako željenu i dugo očekivanu), a danas sam nakon popodnevnog spavanja sa starijim djetetom (još uvije uživamo u tim malim druženjima) osjetila, zapravo me probudila užasna bol u području desnog jajnika. Trudna sam deset tjedana pa me zanima je li moguće da već sad osjećam kontrakcije. s obzirom da mi je trbuh bio tvrd. Još uvijek osjećam bol kad stisnem trbuh lagano, ali bol kao da prolazi. A baš sam danas bila sretna jer mi je stigao nalaz urinokulture i sve je sterilno. Briseve još nisam radila, jer je gin. na godišnjem pa smo se dogovorile to napraviti kad se ona vrati. Ne znam da li trebam čekati još ta dva tjedna ili da se javim drugom ginekologu. Negdje sam čitala da žene koje nisu prvorotke puno ranije mogu osjetiti kontrakcije, a ja ne znam jel to to.. Još sam pomislila kak sam se možda zaležala, možda ću ispast smiješna, al zaspala sam na desnom boku i tak sam se probudila, al to valjda nema veze s boli u desnom jajniku....Stalno se provjeravam, ne krvarim, i osim dosadnih mučnina, nemam nikakvih drugih problema. Šta da radim, da idem kod drugog gin. il su to ipak pomicanja maternice?
    Hvala cure unaprijed na odgovorima....

jenny avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ja sam mirovala od 7.tj trudnoce,uzimala utrogestan..imala sam ta ruzna stezanja,pa cak i u ledjima..onako,sve se stvrdne i boli kao menga-bas ko trudovi.nakon 3 mj.dobila sam magnezij i normabel po potrebi uz daljnje mirovanje.od pocetka mi je grlic bio omeksan.
    stezanja su se smirila tek oko 6 mj trudnoce(ako se dobro sjecam..).tada mi je dr. rekla da ne moram vise tak ozboljno shvacat mirovanje i da slobodno idem u setnje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •