Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Tražim dekor..

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    nely avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno Tražim dekor..

..zebrasti uzorak,crno-bijeli, a nigdje ga naći!Planiram pretapecirati sjedišta za stolice i tražila već na par mjesta.. ..kaže moj muž,i bolje da ne možeš realizirati svoju ludu zamisao,al ja ipak bi..!Tako,da vas molim ako imate prijedlog gdje da pogledam (u Zg),ili još bolje ako ste ga gdje vidjeli da mi javite..tnx. unaprijed!

ivanche avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

U Martićevoj imaš Aktiv(mislim da se tako zovu), preko puta parkića. Nisam ništa kupovala tamo, al se vidi da imaju velik izbor.

Tessa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Pogledaj u Emporiu kraj Kaptol centra tj. najlakše ti je nazvati ih telefonom pa pitati. Takvih uzoraka uvijek ima, ali ih je malo teže pronaći, odn. pitanje je kvalitete koja bi tebi odgovarala.
    Ako ne nađeš, pričekaj još malo kad bude sajam namještaja na Velesajmu, pa možda tamo nešto nađeš.
    Evo linka:
    http://www.emporio.hr/trgovine.php
    i sretno!

faith avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Znam da sam vidjela u Kreativi u Maksimirskoj prošle zime, ali to je bilo davno, probaj ih nazvati da ne hodaš.

nely avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Hvala drage moje..samo da ga stvarno i nađem na nekom od tih mjesta.Jurim sutra lagano u potragu!

faith avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Nely, u ulici Svetice, na uglu sa starom Branimirovom, ima neki Dekor centar, možda i tamo ima, skokni ako ti je usput.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •