-
Carski rez - tehnologija za vrijeme poroda
Nisam mislila nista lose kada sam napisala rijec NENORMALAN, nego mi smeta sto o carskom rezu pisu kao da je to nesto nenormalno. A ja mislim da samo nije uobicajen, ali opet smatram da o tome kako ce zena roditi odlucuju strucnjaci koji su za to skolovani, a ne neki isfrustrirani amateri koji pisu tako glupe tekstove. Ne kazem da carski rez ne nosi sa sobom opasnost ali nekad se nema izbora i za dobrobit zene i djeteta se mora ici na carski. Na rodinim stranicama i na forumu sam nailazila na razne stvari koje mi smetaju (npr. ubjedjivanje da SVAKA zena MOZE dojiti) ali mi je najvise zasmetao ovaj tekst, jer znam trudnicu koja ovih dana treba roditi na carski. Ona to nije birala, a vjerujem da bi je tekst poput ovog prestrasio i da nebi otisla tako smirena u bolnicu. Carski rez je porod, a ne vadjenje djeteta ili nesto slicno. Djete ce se rodili, a to je porod, a na koji nacin to nije bitno.
Sto se tice komplikacija, svaka operacija je opasna i nosi sa sobom razne rizike. Pa nemojte mi reci da prirodan porod nikad nije bio opasan? Ali to su stvari sa kojima se nosimo i ne treba nam ih dodatno naglasavati, jer smo toga svjesni. Smatram da se na rodinim stranicama ide iz krajnosti u krajnost i da se pretjeruje, a vjerujte do sad sam procitala vrlo malo dobrih i kvalitetnih tekstova. Tako da drage clanice udruge i svi vi koji se brinete o rodinom portalu i tekstovima na njemu nadjite profesionalce koji ce vam pisati tekstove, i pozabavite se pametnijim i puno bitnijim temama.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma