Sto se tice carskog znam da je taj tekst za zene koje biraju, ali isto tako ce ga procitati i one koje nemaju izbora. Tekst je i vise nego bezobziran prema tim zenama.
Sto se tice dojenja, ja nisam mogla dojiti a silno sam se trudila i dugo nisam htjela odustati, probala sam na sve moguce nacine, jednostavno nije islo. Prestala sam dojiti tek kada je karlo sam odustao, a vjerujte meni je dojenje bilo nocna mora jer mi je djete bilo gladno, a isto tako su me ubjedjivali da ja mogu dojiti i da nisam bas ja medju tih 5 % zena koje ne mogu. Mislim da nije tragedija ako zena NE MOZE dojiti i mislim da adaptirano nije toliko LOSE koliko pisu na vasim stranicama. Ja bih bila najsretnija da i sada mogu dojiti i vjerujte bilo mi je tesko kada je karlo odustao, a cak i poslje toga sam se trudila da ga vratim na sisu. Cak sam se i izdajala i uspjela bih izdojiti 40 mililitara iz obe sise! Mislite li da je to dovoljno za bebu od 2 mjeseca? Naravno da nije. A opet moram spomenuti da su mi govorili da nije bitno koliko beba pojede i da je to sasvim dovoljno.