-
Carski rez - tehnologija za vrijeme poroda
Znate sta? Karla sam dojila 3 i po mjeseca i nemojte mi nista govoriti na tu temu jer ocito vi niste informirane kakve sve probleme zena moze imati sa dojenjem. Pomoc jesam trazila, ali mi niko nije konkretno pomogao, citala sam na vasim stranicama svasta o dojenju i shvatite vec jednom da se djete ne moze dojiti na silu. jednostavno NE MOZE. Nemojte misliti da ste najpametnije, jer vjerujte NISTE. Uopce vise ne zelim s vama raspravljati na tu temu jer je to ispod svakog nivoa, nate ljudi su razumna bica, ali ocito ima i izuzetaka poput vas na rodi. Svaka cast, ali nemojte o nikom suditi jer se nikad ne zna sta vas ceka. Mozda bas vas uhvate problemi sa di+ojenjem jednom ili mozda bas vi budete morale radjati na carski. Ovom porukom zavrsavam svoje pisanje na vasem forumu jer vidim da nema smisla pricati sa ljudima kojima je znanje ravno nuli. Ali vas jos jednom molim da mislite na zene koje nemaju izbora u nekim situacijama, a pritom se zele informirati i citati neki tekst.
P.S.J a ne kazem da majcino mljeko nije najbolje, ali mi nemojte govoriti da nesto fali djeci koja su na adaptiranom jer tako vrjedjate puno djece.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma