Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Mali razmak između trudnoća

evita avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno Mali razmak između trudnoća

Stvarno ne znam kud bi ovaj topic stavila,jer se ne radi o trudnoći.......a opet ima veze s njom.
    Zanima me da li je istina da ako je mali razmak između trudnoća,druga beba ima velike šanse za probleme s asmom,alergijama....tj. slabijim imunitetom. To mi je jedna žena rekla da je njoj doktor rekao, susjeda ima djecu za redom,moji brazići su za redom i oni također imaju tih problema. Međutim sestrine kćerke (zaredom) nemaju..... :?

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Nisam za to čula. Znam samo da je češća placenta previa, prerani porod... Kod mene je sve bilo savršeno. Razmak je bio 4 mj.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ne znam za astmu ili alergiju ali definitivno ženino tijelo teže podnosi i iscrpljeno je.Normalno da je veća mogućnost komplikacija.Bilo je o tomew u jednom br.Beba

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Zanijela sam D.kad je J.bilo samo 2 mj.Trudnoća super beba super porod na vrijeme.Nikakvih alergija ili šta već.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno Re: Mali razmak između trudnoća

Ja sam 371 dana mlađa od seke, i u mojih 28 godina nikad nisam imala probleme nit s alergijama, nit s astmom, a općenito mi je imunitet bolji od svih ostalih u obitelji - imala sam samo uobičajene dječje bolesti i prehladu svaku drugu godinu...nadam se da je to odgovor na tvoje pitanje.

evita avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Onda se nadam da bude sve ok. Hvala cure!

Anđela4

Početno

svaka vam čast cure, pogotovo sandri123. Moja beba sad ima 6 mj. htjela bi drugo ali mene je strah poroda, još nisam ni prvi zaboravila.

evita avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Anđela4 prvotno napisa
    svaka vam čast cure, pogotovo sandri123. Moja beba sad ima 6 mj. htjela bi drugo ali mene je strah poroda, još nisam ni prvi zaboravila.
    ja sam svoj porod zaboravila par tjedana nakon poroda....
    bilo je toliko brzo da se u 15 min koliko mi je trajao porod skupa s trudovima nisam niti snašla a već sam čuvala bebicu!

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

bilo je toliko brzo da se u 15 min koliko mi je trajao porod skupa s trudovima nisam niti snašla a već sam čuvala bebicu!
    Ah, ovako zvuči opis mog poroda iz snova...

U realnosti...recimo da ga još nisam zaboravila.

Al to me ne prijeći razmišljati i nadati se još jednoj bebici.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •