Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Mei tai vs Mei hip

BAŠBAŠ.. avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno Mei tai vs Mei hip

Zanima me koja je nosilica po vama bolja, jer se nemrem odlučit! Thanks unaprijed!

mamabanana avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

po meni mei tai - jer je mei hip samo mei tai prilagodjen za jedan jedini polozaj nosenja - na boku. a mei tai mozes nositi na boku, na prsima, na ledjima, kak hoces.
    ali ak si bas zapela za neki uzorak mei hipa i znas da ces bebaca najvise nositi na boku, go for it

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ovisi za što trebaš nosiljku - za duge ili kratke relacije...

Ja osobno volim svoj Mei hip...istina je da je stvorena za bok, ali se dijete može nositi i prema naprijed, a i prema otraga (iako se stvarno najviše nosi na boku), i super nam dođe za obaviti nešto na brzak po gradu, ili kad se šećemo a ona bi se nosila, ali do sada sam svoju malenu nosila maksimalno 3 sata u komadu. A najviše mi se sviđa to što mogu malenu jednostavno "ubaciti" unutra i "izbaciti" van...

Mislim da bi se moglo duže vremenski izdržati upravo s Mei Tai (ili eventualno s maramom), baš zbog toga što se nosi na dva ramena...ali mi se čini kompliciranije za vezanje...

Ponavljam, sve ovisi o tvojim potrebama...

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Definitivno Mei Tai i bas sam u zadnje odusevljena njim.

BAŠBAŠ.. avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Zapravo mi treba za kraće relacije tipa dučan, banka, za po kući i tak..

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nisam isprobala mei hip, ali mei tai mi je i za kratke relacije zgodan. iako je na dva ramena, lako se i brzo stavlja i skida. buduci da su to nosilice za bebe starije od 6 mjeseci, ima tu vec dosta kila za nositi, sto moje jedno rame ne bi izdrzalo.

Hady avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Meni je mei hip bolji jer se lakše stavlja - dve kopče i gotovo - meni je strašan problem nariktati i vezati svaki put ispočetka - nikad ne mogu namjestiti kako je bilo prošli put...

pino avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Meni je mei tai super stvar - 8 sati dnevno nosenja djeteta od 10kg, naprijed, otraga, ma super. Mei hip nisam probala jer sam jako sumnjicava prema nosenju teskog tereta na jednom ramenu. Od slinga me je bolilo rame ili ledja (od neravnoteze). Mei tai je takodjer samo dva jednostavna cvora. Ja volim vise cvorove nego kopce jer mi se cini da na taj nacin mogu bolje i lakse podesavati visinu na kojoj zelim nositi dijete.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

jel vas MT ima spuzvice na remenima i oko struka?Moji ima i jako je udoban.najvise sto mi se svidja kod ovog mog MT je sto se ukrasni panelic moze mjenjati.pa u stvari mozete imati vise razlicitih MT za malo novca.jedva cekam iduci shoping da narucim jedan panelic(sad sam malo u skripcu s lovom)

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

tri ribice, koji mei tai ti imas?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •