-
skok u razvoju??
sta je to tocno skok u razvoju? kako to mogu primijetiti?? :? :?
-
mame ga primjecuju oko 3. i 6. tjedna i 3. i 6. mjeseca kao pojacanu potrebu bebe za jelom - tj malcima treba vise mlijeka pa hoce stalno cicati, tih dan-dva stalno vise na cici i tada ih treba sto cesce stavljati na prsa jer sisanjem "navuku" mijeko koje u roku do 48h i dođje proporcionalno njihovom sisanju. postavi ovo pitanje na pdf "dojenje" pa ce ti strucnjakinje objasniti ili odi na portal i tamo potrazi tekstove o dojenju, ima super tekstova, sve ti tamo pise.
-
evo naseg teksta sa portala:
skok u razvoju
-
Puh puh, da odleti prašina prvo
Nego, mislim da bi bilo zgodno reći (pa možete i same napisati, primjetiti..) što se događa nakon skoka u razvoju.
Ja sam recimo prekjučer točno znala da mi slijedi nešto novo jer je Ian bio baš nekako - rekla bi Luna Rocco - njurgav, plačljiv i naravno navlačio cicu sto na sat.
Tako nam jučer osvane jedan predivan dan a moj malac guguće, totalno se raspištoljio, gleda oko sebe - ma izgleda kao da se probudio i sad ga zanima što ima novo.
Isto tako sjećam se da je s Patrikom bilo zanimljivo očekivati novosti, pa se tako prevrne, sjedne, pronađe novi zvukić, uhvati igračku isl.
Eto, za mene su to skokovi u razvoju, koji se očituju pojačanim sisanjem, njurgavošću a rezultiraju novom vještinom.
-
Osoblje foruma
-
isto i kod nas, nije bilo samo u vezi dojenja, nego legnes i ujutro imas "drugo dite" vece i za korak naprijed u svakom pogledu.
jednom je reka mm "daj moramo mu prominit ovaj bodi kako raste morat cemo ga skarama skidat"
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma