Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: skok u razvoju??

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno skok u razvoju??

sta je to tocno skok u razvoju? kako to mogu primijetiti?? :? :?

lukava puščica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

mame ga primjecuju oko 3. i 6. tjedna i 3. i 6. mjeseca kao pojacanu potrebu bebe za jelom - tj malcima treba vise mlijeka pa hoce stalno cicati, tih dan-dva stalno vise na cici i tada ih treba sto cesce stavljati na prsa jer sisanjem "navuku" mijeko koje u roku do 48h i dođje proporcionalno njihovom sisanju. postavi ovo pitanje na pdf "dojenje" pa ce ti strucnjakinje objasniti ili odi na portal i tamo potrazi tekstove o dojenju, ima super tekstova, sve ti tamo pise.

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

evo naseg teksta sa portala:
    skok u razvoju

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Puh puh, da odleti prašina prvo

Nego, mislim da bi bilo zgodno reći (pa možete i same napisati, primjetiti..) što se događa nakon skoka u razvoju.

Ja sam recimo prekjučer točno znala da mi slijedi nešto novo jer je Ian bio baš nekako - rekla bi Luna Rocco - njurgav, plačljiv i naravno navlačio cicu sto na sat.

Tako nam jučer osvane jedan predivan dan a moj malac guguće, totalno se raspištoljio, gleda oko sebe - ma izgleda kao da se probudio i sad ga zanima što ima novo.

Isto tako sjećam se da je s Patrikom bilo zanimljivo očekivati novosti, pa se tako prevrne, sjedne, pronađe novi zvukić, uhvati igračku isl.

Eto, za mene su to skokovi u razvoju, koji se očituju pojačanim sisanjem, njurgavošću a rezultiraju novom vještinom.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

a ja bi te samo potpisala

pri tome ne mislim na skokove vezane uz dojenje, vec "razvoju"- motorickom, emocionalnom....i dan danas se tako manifestiraju

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

isto i kod nas, nije bilo samo u vezi dojenja, nego legnes i ujutro imas "drugo dite" vece i za korak naprijed u svakom pogledu.

jednom je reka mm "daj moramo mu prominit ovaj bodi kako raste morat cemo ga skarama skidat"

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •