Pokazuje rezultate 1 do 27 od 27

Tema: samo da se malo pozalim

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno samo da se malo pozalim

...jer me vi kuzite!!!

dakle, jako sam tuzna, jer mi je prijatelj, u restacu, rekao, kad sam htjela podojiti dijete, da ako ja izvadim sisu, da ce on izvaditi svoje spolovilo. :shock: i da to ne radim zbog njega i drugih ljudi!!!

nisam dojila SAMO ZATO sto mi beba ipak nije bila gladna, nije me trazila i brzo smo isli van! ali...kako me to rastuzilo, nakon prvog bijesa...mislim, postujem svacije stavove, njemu se ne svidja, pa ne mora...ali...di ces mi naredjivat, otkud ti pravo ma i molit me da ja ne nahranim svoje dijete! (njegovo jede snicle, monte... ima god dana)

ma nije za komentirat, samo sam se pojadala, nisam takvo sto nikad dozivjela, a stalno dojim u javnosti.

vama pusa...vi ste moje najdraze!!!!

egemama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

draga napisla si "prijatelj"...pretpostavljam da si mislila "bivsi prijatelj"?

ogavna, neumjesna primjedba za koju nemam rijeci za komentirati.

drzi se, pusa!

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

jadan je........

bezobrazan i intelektualno inhibiran

sad fali smajlić sa mlotekom

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Strasno :shock:

Zalosno, prezalosno

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

A ja baš bih...
    Pa da vidimo kome bi više bilo neugodno - tebi sa hranom za svoje dijete ili njemu sa njegovim "kompleksom".

casper avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Bože pa kaj toga još ima?
    Ne mogu vjerovati!

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

uzasno, zalosno :shock:
    kakav primitivizam!
    a sigurno mu ne smetaju zgodne cure kad ljeti hodaju po gradu u odjeci koja vise pokazuje nego skriva
    i pitam se ucini li ono sto je rekao svaki put kad ugleda zenu u toplessu na plazi

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

apricot, pun pogodak!

trinity avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

moja prva reakcija je :shock: :shock: :shock:
    a drugo...ja bih sigurno, pa barem za dišpet njemu nahranila svoje dijete, pa bih baš vidila njegovu reakciju, jel' faca ili je samo jak na riječima. A da bi mi bio više prijatelj teško, jedino bih možda razmislila ako bi mi se duboko ispričao. Neadrentalac jedan!!! S kojim pravom on odlučuje o hrani tvog djeteta? Ma ja bi njemu zapritila sa šnicelom ili monteom njegovog diteta... A zar njegovo dijete nije nikad dojilo?

Fidji avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Glavno da su "cice i guzice" na svakoj reklami...od šampona do auto guma, a dojenje je nešto neprirodno.

Početno

Mene takav prijatelj ne bi više nikad ni vidio - ni tamo gdje 'mogu' i ne mogu nahranit svoje dijete.

Pa nek si vadi k**** gdje ga je volja, neće se meni smijat nego njemu

Početno

Rekla bih mu:"Samo ti izvoli..." i nastavila potpuno smirena dojiti. I bilo bi mi apsolutno svejedno kako bi on nakon toga reagirao.

Ali vjerojatno ne bih mogla odoljeti (u slucaju da on stvarno izvadi tu svoju jadnu zlundricu) da barem malo ne prokomentiram kako mi je zao njegove zene (ili cure ili mozda decka), jer se bas i nema cemu veseliti...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa
    A ja baš bih...
    Pa da vidimo kome bi više bilo neugodno - tebi sa hranom za svoje dijete ili njemu sa njegovim "kompleksom".
    I ja bi :D Njega bi bacili van iz restorana

Kakvi imbecili

blondie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Što nisi samo njemu u inat !!! Baš me zanima što bi primitivac na kraju napravio.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i ja bi bas za dispet nahranila bebu a ako bi on i izvadio onu stvar to bi bilo na njegovu sramotu ( usput bi mu sapnila da manjeg nisam u zivotu vidila )

pipi

Početno

A baš si trebala,

vjerojatno jadnik nebi ništa učinio

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

potpisujem fortunu. btw draga, baš si mi falila s komentarima ovakvog tipa. to samo ti možeš .pusa adrianu.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa
    A ja baš bih...
    Inace ne bih dojila u javnosti jer sam sramezljiva. Ali njega bih i ja izazvala. Casna rijec. Da vidimo jel bi ga stvarno izvadio
    Koji primitivac, usporedjivati hranjenje djeteta sa tim...... :/

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Stvarno nemam riječi...

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ne mogu vjerovati! Taj nije sav svoj....
    Dakle... kakva izjava... ??????????????????

... bolje da ne razmišljam o tome....

...ne znam, ja bih baš izvadila cicu, bilo moje dijete gladno lil ne ( znam da Pia nebi odbila )

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ma da, sad je i meni zao sto ju nisam podojila! papcina primitivna. a zalosno je i to sto i njz isto misli, ona je dojila malo, dva tri mj, a i drugi par koji je s nama sjedio, i oni imaju malo dijete, istomisljenici...

a ja sretna sto u svojoj blizoj okolini nemam ljude poput njega, nego ogrooomnu potporu...u mm, mami, svekrvi...ma svi blizi...

jos mi je reko da kao kuzi da ja hocu bit emancipirana... :shock: blago njz kad je emancipirana time sto hrani svoje dijete, pa makar monteom, pinguom i slicnim...

a jest primitivna seljacina...

marči avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

zbilja je primitivna seljačina....

korason avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Nika bas mi je zao sto si dozivjela tako nesto ruzno i to od covjeka za kojeg mislis da ti je prijatelj (citaj podrska u zivotu)
    Samo ti i dalje doji bez kompleksa
    a sto se doticnog tice, razmisli hoces li se vidjati s takvim primitivcem ili ces odluciti da ti takve glupe primjedbe jednostavno vise nece smetati (jer ih sigurno mozes ocekivati jos od takve osobe)

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

DEBIL!!!!!!!!!!!!!!!
    POTPISUJEM APRICOT OD RIJEČI DO RIJEČI!

andrea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

he,he, a gdje ta dušica stanuje ?? Kao ono, sluuuučajno ti se omaklo na jednom forumu, gdje su sve same (kao) emancipirane babe, fakat nisi htjela, al izletilo ti i eto, šta ćeš sad....ha, ha , kaj kažete cure, da ga mi sredimo ??! Sve emancipirano, naravno, a kak bi drugačije ?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

andrea! haha!

zapravo, i ja si gruntam kak bi bilo da se nadjem s desetak zena i pred nosom mu se emancipiramo! po mogucnosti i da je netko s produzenog dojenja!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Primitivan. Neinteligentan. Neduhovit. I definitivno ti nije prijatelj. Tvom djetetu još manje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •