dobar jutar!

evo i mene malo da nas ne zaboravite!
ivan se već dvije noći probudi oko 5 za pišanje i onda bi se igrao, ćula sma ga još sat vremena, mm je otišao kod njega u sobu i onda je ponovno zaspao i evo još uvijek spava
ja ne znam kako bi mi izdržali bez pop. spavanja, ja još teže od ivana, obavezno legnem po sat-dva

jučer sam punila paprike sa ribanim tikvicama i šunkom i sirom i zapekla u pećnici, to je bio moj ručak jer moji dečki to vjerojatno ni mrtvi ne bi pojeli
luda sam, muž izbirlji, ivan isti on, kad dođe prinova kuhat ću valjda tri različita ručka, to me izluđuje
dečki su jeli tjesteninu sa dinstanom piletinom na luku i mrkvi

danas-nemam pojma, muž nije ljubitelj ribe, a ivan i ja ćemo osliće i špinat jer mi se ne ide na tržnicu po blitvu

i ja volim tortilje, ali ljute, pa ih već dugo nisam spravljala, kupim onu mješavinu začina i hitim preko, mrkve, paprike, pelata i mesa i mljac!
(samo ne znam što bi moji hemeroidi iamli reći na ovakav ručak)

inače kuma rodila Mateja 2500/46 prekjučer mjesec dana ranije pa me sad lagano lovi pomisao da bih možda i ja mogla ranije
no sudeći prema završetku 1. trudnoće kad sam hodočastila na SD svaki drugi dan, deset dana (prenjela) a to mi na drugom kraju grada, sumnjam

mamasita???