tra ja sam u štrajku sa doktorima, mimoilazim ih stalno zbog godišnjih
u srijedu idem na uzv nakon dva i pol mjeseca, na zadnja dva (u 14. i 18. tjednu) su rekli da je curka, a ja sam si to uzela sa rezervom i nadam se da joj nije nešto izraslo između nogu jer stvarno si želim jednu curičku sad

za treće i četvrto dijete će mi opet biti svejedno

ivan pije iz čaše, sportske flaše i obične kljun je odbacio totalno, mlijeko pije na žalost samo iz flašice, ne želi ga u nikakvoj drugoj ambalaži :/
mene sad brine skori povratak u vrtić (nakon 2 i pol mjeseca)jer kad ga spomenem ivan kaže: ne u vrtić, ja ću biti tu, piti mlijeko i gledati crtiće, ti ćeš me čuvati...

uff...razgovaramo stalno što će tamo raditi, nabrajamo tete, djecu, planiram nešto s njim izraditi za tete, obilazimo vrtić ali on nije baš oduševljen
a što ću, u teoriji bi mogao biti doma uz velike moje napore, ali to nema smisla, kad tad mora opet krenuti, baš zato ga inisam davala preko ljeta jer je u vrtićima kaos a sad 3.9. sve strarta po statrom rasporedu

a najiskrenije koliko on god bio dobar i nezahtijevan previše treba mi još ovo malo vremena da se odmorim, posložim sve u glavi, budem malo sama, obavim još koji shopping, pripremim gnjezdo za novog ptića
a onda show počinje