...pretpostavljam da se vise tak ne zovu, ali kak se zovu casopisi koje djeca sad citaju u skoli
kaj vi kupujete?
pretpostavljam da ih ima more na trzistu i da ponuda u skoli ne ovisi o kvaliteti nego o dilu s izdavacem... kaj ima u vasoj skoli?
...pretpostavljam da se vise tak ne zovu, ali kak se zovu casopisi koje djeca sad citaju u skoli
kaj vi kupujete?
pretpostavljam da ih ima more na trzistu i da ponuda u skoli ne ovisi o kvaliteti nego o dilu s izdavacem... kaj ima u vasoj skoli?
ivar nikad nije donio nista (ni knjigu ni casopis) doma, valjda je u njihovoj skoli tako. meni malo zao zbog tog, ja bi kupovala :D
znam da sad postoji zvrk
Drvo znanja
Smib i Radost još postoje. Moj M. ih je znao dobiti u vrtiću - meni se čine sasvim u redu.
ima ih više .... od 1 - 4
Smib smo kupovali jer je naj ok nama![]()
modra lasta je od 5 ... pa znaš da lastan odgovara na intimna pitanja
... on me poljubio da li sam trudna![]()
mi smo odabrali zvrk ali nije mi se baš dopao. Mogli smo birati između smiba, radosti, zvrka i još nekog.
Njemu je boomerang puno bolji![]()
Mi smo uzimali National Geografic Junior.
Bio je u nižim razredima Moj prvi izbor ili tako nekako se zvao, dosta zgodan list.
Naš sad uzima Drvo znanja i Meridijane, oba su mi ok. Mogao se pretplatit preko škole i na Prirodu, ali na to smo već pretplaćeni, kao i na National geographic hrv. izdanje, Prirodu i Čovjek i svemir. Sve to već godinama bar prelista i pogleda što piše ispod slka, ako mu se već ne da čitati cijele tekstove.
preko skole nam nisu nista nudili :/
na ngj je pretplacena od kad izlazi.
a ja bi rado smib i modru lastu![]()
Sinova učiteljica RN nam je preporučila Radost jer da će koristiti tekstove iz iste (i jesu, a i slali su svoje radove u Radost). Naravno, tko nije htio, nije morao, a mogao se i pretplatiti na nešto drugo. Na svaku školu dolazi masu reklamnog materijala i oglednih primjeraka časopisa za velike i male.
Ja osobno klincima pokažem što ja mislim da je Ok, a za ostalo ih uputim u školsku knjižnicu.
Sad sam bila na stranicama "Radosti", mjesečno broj iznosi 12kn, a godišnja pretplata za 10 mjeseci (osim srpanj, kolovoz) iznosi 120kn.
Nije li to malo pretjerano za par listića časopisa. Osim toga, ako se pretplatiš, ukupna cijena bi trebala biti, barem za cijenu jednog broja umanjena. Bar to bude za ostale časopise. :/
Naravno, ako Rea bude htjela, izabrat će si koji želi i ja ću platiti, ali ovo mi baš nema logike.
Mi smo prva četiri razreda uzimali Smib i danas ga rado čita kad ide kakati.
sto izabrati
smib
radost
moj planet
ili neki kloks?
nekako sam najblize smibu (ivar ne bi nista) ali me taj kloks zagolicao
vidova baka radi u školi kao učiteljica od 1-4 razreda; tako da smo mi konstantno opskrbljeni smibom, modrom lastom, radosti, zvrkom, NG juniorom...smib i modra lasta su mi bili i ostali THE BEST![]()
na NGJ vec ima pretplatu, a i redovito kupujemo drvo znanja pa mi je zato moj planet nekako suvisan
kloks nisi vidjela?
modra lasta nam nije na listi.
:/
kloks?ivarica prvotno napisa
jel to nešto novo?
baš ću pitati baku kakav je to časopis.
Mi smo se preko škole pretplatili na časopis "Prvi izbor" i čini mi se ok..ima dosta sadržaja i za čitanje i za rješavanje. Mislim da je pretplata za pšola godine 70 kuna a izlazi jednom mjesečno.
pšola=pola![]()
e da, taj prvi izbor je baš dobar.