Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Trudnoća i alergija

Datum pristupanja
    May 2007

Početno Trudnoća i alergija

U 18. tjednu trudnoće sam i počela me hvatati alergija na pelud. Naime, alergična sam na pelud korova i drveća i traje mi od svibnja do kolovoza.
    Inače svake godine pijem jedan Claritine dnevno, čak i mjesec dana prije nego počne alergija da mi malo olakša simptome. Sad zbog trudnoće ne uzimam nikakve lijekove i grozno mi je. Svrbe me oči, svrbi i curi nos, moram biti većinu vremena u zatvorenom prostoru.
    Koristim jedino Nasaleze sprej i Alergol mast za nos ali mi je to preslabo. Ima li tko sličnih problema i ideju kako da ublažim simptome alergije na prirodan način?

Btw. ovo piše na stranicama Poliklinike Harni, ali je u mom slučaju daleko od istine:
    "Alergije u trudnoći su rijetke ili se pojavljuju u blagim oblicima (priroda se pobrinula za jaki imunosistem u tom razdoblju)"

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

za alergije je odlicna Zelena magma. Imas je u svim bioveginim ducanima za kupiti.
    Imam i ja alergiju na pelud iako sto sam starija je to sve manje i manje izrazeno. Prije sam uzimala sve i svasta. Sad pijem zelenu magmu i dobro ju drzim pod kontrolom. samo, mislim da se ona mora piti najmanje 2-3 mjeseca da bi se osjetili neki efekti.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Evo vrijeme je ambrozije pa me zanima kako trudnice i dojilje izlaze na kraj s alergijom, s obzirom da većina lijekova nije dozvoljena.

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj tulip prvotno napisa
    Evo vrijeme je ambrozije pa me zanima kako trudnice i dojilje izlaze na kraj s alergijom, s obzirom da većina lijekova nije dozvoljena.
    Teško

mamaineven avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ja sam isto alergična, ali zatrudnila sam srećom kad mi je alergija prošla ( proljetna hunjavica ). Probaj kontaktirati nekog homeopata, meni su rekli da se to smije trošiti u trudnoći ali ti se još raspitaj.
    Pusa i izdrži

LeaB avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj enela prvotno napisa
    Citiraj tulip prvotno napisa
    Teško
    Moja alergija jenjava. Nema mliječnih proizvoda, zelena magma i to je to.
    Konačno dišem.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Ako ti je stvarno loše. u trudnoći se mogu propisati inhalacijski kortikosteroidi (tipa Nasonex, Flixonase, Tafen nasal).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •