Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: igračke za jednogodišnjake

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno igračke za jednogodišnjake

Bok, drugi će tjedan T napuniti godinu dana, uf kako je brzo prošlo! I baš me zanima iz vašeg iskustva koje bi igračke preporučili za djete od godinu dana, čini mi se da ga niti jedna igračka ne zanima, od početka je takav, nije htio zvečke, nije želio ležati na podlozi za igru, nisu ga zanimale nikakve visilice kao ni mibili, kasnije smo pokušali s raznim drugim pogodnim igračkama ali apsolutno se s njima ne igra. Jedino se igrao s onim lončićima u 5 veličina i boja. imate li kakvih ideja, preporuka...

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Kod nas je s godinu dana omiljena igračka bio autić-guralica koji je vozio po stanu, i vozi ga čak i danas, ponekad.
    Onda, te čašice raznih boja i veličina koje se umeću jedna u drugu ili se slažu jedna na drugu. Ili oni prstenovi koji se slažu na štap ("nabadalica").
    Tzv. "shape-sorteri" ili kantice s oblicima za ubacivanje počeo je kužiti iza godine dana, s nekih 16-18 mjeseci. Ali vrlo brzo iza toga došle su na red i jednostavnije puzzle-umetaljke (to recimo za dob od godine i pol).
    I sve igračke koje proizvode zvukove.

bimba iaia avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Moja mala voli svoju biciklu (trokolicu), slikovnice sa životinjama, mobitele (i daljinske upravljače,,štipaljke,čepove od papica i sl."smeće" koji nisu kupovne igračke),2-3 plišanca, lopte...a sad razmišljam da joj uzmemo neki autić ili sl."brrrrum". Zna složit nabadalicu(koja svjetli i svira),a kantice s oblicima još ne kuži (igra se na svoj način).
    Za rođendan je dobila igračku za u auto koja još nije stigla u auto,pa doma upali muziku i pleše (vrti se oko sebe,prije na guzi,sada odkad hoda na nogama)

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

kao i mali Andrej + sve što svira i svijetli

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

marino obozava igracke od k's kids, inace nije neki obozavatelj igracaka
    dobio je za rodendan onog njihovog pelikana koji jede, genijalan je

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

mi smo Kristijanu za prvi rodjendan kupili malog konja i jos i dan danas ga voli djihati...
    dobio je bobby car od kumova i jos ga obozava
    svakakve igracke koje sviraju, pjevaju, sa lopticama ili drugim oblicima koji se umecu u rupe odgovarajuceg oblika

uglavnom uvijek je volio igracke koje sviraju

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

guralicu smo baš mislili kupiti, nadam se da će mu se svidjet. nabadalicu koju spominje bimba iaia imamo, baš ovu sa slike, i to zna složit ali ga ne interesira, Tzv. "shape-sorteri" ili kantice s oblicima - imamo nešto slično, kamiončić koji ima takve prozorčiće pa se ubacuju unutra ti oblici, još ih nezna raspoznat ali zna da ti komadići idu u kamion, inače taj kamion je na špagi pa ga zna vuć za sobom, ali svega nekih 3 minute.

koliko se vremenski znaju zaigrati vaša djeca?

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

vidiš i ja sam mu nadobudno kupila gladnog pelikana i totalno ga ignorira...
    obožava svoj bicikl i čaše, lonce i sl. bitno da zvoni i lupa...
    igračke za vodu su nam apsolutni hit i ovdje negdje naš popis staje...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •