Stranica 4 od 4 PrviPrvi ... 234
Pokazuje rezultate 151 do 165 od 165

Tema: Necijepiše - što ćete dalje?

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Davor prvotno napisa
    Citiraj mujica prvotno napisa
    Pitam se na temelju čega je to homeopatica rekla..... ??????
    Uviđam li to motivaciju za raspitivanjem i doznavanjem iz prve ruke, ili ćeš i dalje potpuno nezainteresirano dijeliti "intuitivne" komentare?
    Pravi se javio prigovoriti na "intuitivnim" komentarima......
    Ti si toliko intuitivna osoba, sudeći po tvom pisanju, da se ne bih začudio da otkriješ kako možeš čitati misli.

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Što, frka te je

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mujice a što je s mojom rubeolom? nije li to idiotski i u najmanju ruku indolentno od doktora. kojiam trebamo vjerovat i pouzdat se u njihovo mišljenje :/

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ne znam

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Opet ta rubeola...

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

a, čuj, sve što je ninochka napisala je neobično...
    Pa nisam siguran da je baš točno. Kako da joj onda odgovorim?
    Kao prvo, tko zna je li ta rubeola koju je imala stvarno bila rubeola.
    Drugo, u to vrijeme (ta generacija) se cijepilo s godinu dana i djevojčice u osmom razredu osnovne škole.
    Ne znam da se ikada cijepilo protiv rubeole u srednjoj školi.
    Kako da onda imam neko mišljenje o tome?

Naravno, neki će reči. Da. to je dokaz za nenamnisamkaj... a tkotako kaže neće ispasti baš jako pametan.

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

joj mujice...

ako piše u doktorskom kartonu rubeola, onda ću ja kao laik vjerovati tim istim sveznalicama da fakat JE bila rubeola

cijepili su me s godinu očito, tog se ne sjećam i u 8. razredu - dovoljno da imaš mišljenje o tome, bez obzira jesam li se ja zabunila ili ne oko cijepljenja u srednjoj

kaj filozofiraš. reci da, glupi su, nisu provjerili tko je od djece imun na rubeolu i amen

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

a koliko si bila stara kad si bolovala od rubeole ako su te stigli nakon toga cijepiti dva puta - s godinu dana i u 8. razredu?

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

rekoh da sam obolila od rubeole nakon prvog cijepljenja, ali ih to nije spriječilo da me cijepe još jednom

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

rekoh da sam obolila od rubeole nakon prvog cijepljenja, ali ih to nije spriječilo da me cijepe još jednom

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

1. ako sute cijepili u školi, pitanje je jesu li uopće vidjeli tvoj karton i znali da si cijepljena
    2. Možda su vidjeli karton i nisu vjerovali da si stvarno bolovala od rubeole
    3. Možda su razmišljali: "Ako si i preboljela rubeolu, od dodatne doze ti ništa neće biti, a većaje sigurnost da ćeš biti zaštićena u trudnoči".
    4. Možda vjeruju da si preboljela rubeolu, ali su te cijepili prema kalendaru, jer u kalendaru ne piše da oni koji su preboljeli rubeolu ne trebaju biti cijepljeni.
    5. Možda si u pravu.
    Eto.... pojma nemam kajda ti velim....
    I ne razumijem zašto se toliko uzrujavaš oko toga.

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

1. mogli su provjeriti ili obavijestiti starce da me cijepe pa bi znali. ja bi htjela znati kad mi bodu dijete
    2. vidjeli karton i nisu vjerovali :? ko tu koga...
    3. od dodatne doze mi neće biti niš?? kak su uopće znali da mi od prve doze neće biti niš

ne uzrujavam se jer nemam čvrsto formirano mišljenje oko cjepiva, samo hoću ukazati na nonšalantnost. tada i sada

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

nonšalantnost vlada u cijelom našem zdravstvu, a moglo bi se reći u većini državnih službi - jer nema sankcija, ama baš nikakvih za "tko tu koga ...".
    U drugim djelatnostima ljudi i za puno manje sitnice frcaju s posla.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

jedna naša "služba" uskoro prelazi iz državne nadležnosti u županijsku. I zaposleni su u panici kako i kaj će sada, jer prelaze u drugi "režim". Isti ljudi, isti šefovi, ali dolaze pod drugu politiku i upravu. Gdje se isti papir u vž čeka 2 sata, a negdje dolje na moru (Split ili ne sjećam se točno gdje, zgražala sam se uglavnom) se čeka 3mj. Kako se negdje može, drugdje ne može ostaje enigma. Negdje prolazi ne znam, kaj ću vam ja, i drugi čekaju, i drugi umiru itd., drugdje ne prolazi, čudno. No, skrenuh s teme ...

Datum pristupanja
    May 2006

Početno pitanje

može jedan savjet,
    moja curica bi na jesen trebala u vretić, u vrtiću su mi rekli da mi treba jedino potvrda da je zdrava, ne traže kartone cijepljenja. Moja pedijatrica se ne slaže s našim izborom da ne cijepimo, ali već je to prihvatila. Može li me zezati s tom potvrdom? Malica je stvarno zdrava za sada, par puta je imala temperaturu. Pitam da znam što očekivati, jer nemamo izbor mijenjanja pedijatra, živimo u malo mjestu i imamo samo jednog pedijatra na raspolaganju, jedino možemo uzeti ped u Rijeci, ali to nam je malo daleko.
    Hvala

Stranica 4 od 4 PrviPrvi ... 234

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •