Citiraj ninochka prvotno napisa
a kakva mi je šansa odbiti hep cijepljenje u rodilištu? i da li još uvijek novorođenčad prima bcg?
A sanse da odbijes... Ja nekako mislim da se moras pripremiti na borbu. Toga si vjerojatno i sama svjesna. Cinjenica je (to mi je pedijatrica od malog u raspravi zadnji put i sama rekla) da tebe NITKO ne moze natjerati da cijepis dijete. To je tvoje ustavno pravo. Jedino sto mogu traziti od tebe (a vjerojatno i hoce) je da potpises papir i time preuzimas odgovornost za to sto ga ne das cijepiti.

Napomenuti odmah, ili cak ubaciti u plan poroda. Idealno bi bilo da je dijete stalno s tobom da ga ne odvajaju (kao u varazdinu ak se ne varam), tako da sve sto rade rade pred tobom.

Citiraj ninochka prvotno napisa
]a za drugu bebicu mislim da je sasvim sumanuto da ju se cijepi u rodilištu protiv hep. - ja ga nemam, a dojeno dijetet koje će prvih godinu ili dvije života provesti meni na rukama ili pored mene, stvarno ne znam kako bi dobilo hepatitis
Slazem se u potpunosti

Znas gdje klinci najcesce mogu dobiti hepatitis B kod nas? U bolnicama... I onda umjesto da poboljsaju uvjete boravka u bolnicama oni odluce cijepiti svu djecu