-
mlijeko po svuda
Zanima me kako vi rješavate problem curenja mlijeka po majicama, grudnjacima, krevetu itd.
Stavljam one jastučiće, ali neudobno mi je imati grudnjak po noći- jel postoji nekakvo bolje rješenje?
A i jastučići su dosta skupi, a trošim ih jako brzo.
-
Možeš koristiti i platnene perive jastučiće, mislim da ih (kršitelj koda) ima.
Ja sam kupovala one jednokratne Babylove u DM-u, oni nisu skupi (oko 17 kn je kutija) a meni su bili dobri. Za noćna dojenja (ni ja nisam spavala s grudnjakom) držala sam uvijek pored sebe negdje jedan jastučić pa bi ga za vrijeme noćnog dojenja ubacila pod drugu iz koje curi. Samo od sebe nije curilo.
-
možeš i kupiti one starinske pelene pa ih izrezati u manje komade
-
-
kad sam išla spavati
sa mnom je kraj kreveta bilo desetak potkošulja
nije baš neko riješenje, a?
-
Umjesto grudnjaka možeš obući neki sportski topić. Puno su ugodniji za spavanje, a bez problema drže jastučiće.
-
-
Nosila sam grudnjak i imala sam jastucice preko noci, tj imala sam i tu tetru izrezanu na manje komade i onda na to jastucice koje bi mjenjala valjda svaki sat..
Pokusala sam bez grudnjaka..nije islo..mokro..pa uzmi novu spavacicu pa presvuci..pa..bla..bla, al brate mili to mi je oduzimalo previse vremena, a svaka tisucinka spavanja je bila dragocjena.
Evo tek sad nakon 22mj dojenja ja sam se rijesila tih jastucica..
A nis..bus se navikla na grudnjak pa ces ko
jadranka605.
-
U Hr nema, ali ima vanka - probaj naruciti lilly padz, silikonske "cvjetice", zalijepis ih na dojku i nista ne curi.
-
ja bi se po danu zakljucala u stanu i hodala gola jer nikad nebi naprala toliko majica, kad god bi mi navrlo mlijeko otrcim do lavandina pa se malo izdojim tek toliko. jastucice sam izbjegavala jer smo se mucili s gljivicama. prije spavanja sam se obavezno izdajala do kraja, bas sam se borila s mlijekom. sad skoro 3 mj nakon poroda uspostavila se ponuda-potraznja pa nemam potrebe za izdajanjem(tu i tamo), grudnjak i jastucice nosim kad nam netko dodje i kad idemo vani
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma