Trzim po Rodi iskustva drugih mama sto se tice spavanje i uspavljivanja i vidim da nisam jedina, pa mi je moram priznati odmah lakse.
Mi i nemamo toliki poroblem oko nocnog spavanja, vec oko samog uspavljivanja. Cura je iskljucivo dojena, cuke, caj 0 bodova, na sve to se mrsti i ispljuvava sto mi je i u neku ruku i drago samo sto samo uspavljivanje traje po pola sata. Nosaj ovako, onako, setaj, pjevaj... ma za poluditi.
Preko dana nema spavanja, malo kunjanja po dvadesetak minuta i to je to. Tata radi od jutra do sutra tako da smo po cijele dane same i nemoram uopce i napominjati da padam s nogu, evo na kompu sam nakon dugog, dugo vremena.
Po noci imamo drugu pricu, kupanje ne pomaze, nosanje isto jer ako se uspava i legne u krevetic jos se po noci probudi minimum dva puta za cikiti, ali ako je stavim u njen krevet da se placuci uspava negdje oko 23 spava kao klada cijelu noc, oko 7 se uzmeskolji, prebacim je kod sebe, dam cikiti i nastavi do 10.
Osjecam se kao prava nemajka jer pustam djete da se placuci uspavljuje, toliko mi bude krivo slusat je. Ako imate kakvih drugih prijedloga slusam![]()