Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: Uključiti se u njegovu igru ili ne?

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno Uključiti se u njegovu igru ili ne?

Evo moj E se upravo igra sam s nekim kartama. Lijepo se zaigrao sam.
    Da li da se priključim u tu njegovu igru ili da ga pusim da se sam zabavlja?
    Često kad mu se samo obratim igra prestaje i odmah dopuže do mene i počinje žicanje cice ili cendranje.
    S druge strane mi je nekeko žao što nisam uključena u tu njegovu igru a opet ne želim ga ometati.
    Kako da postupim :?

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

postoje igre koje igra sam, a postoje igre koje igrate skupa...te dvije stvari treba odvajati...
    ako vidiš da se lijepo igra sa kartama, da je on zadovoljan, slobodno ga pusti...ne znači da mu uskračuješ pažnju...kad mu postane dosadno i nezanimljivo pozvat će te da se igrate skupa...

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

pusti ga!odmori malo,trebaš vremena za sebe,treba ga i on.
    Pozvat će kad osjeti potrebu za zaj.igrom,ništa mu ne uskraćuješ.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ponekad i njima treba odmor i samo njihov svijet bez nas.To je znak da postaju samostalniji.Iskoristi te trenutke za svoj užitak-popij kavicu. :D

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj jadranka605 prvotno napisa
    postoje igre koje igra sam, a postoje igre koje igrate skupa...te dvije stvari treba odvajati...
    ako vidiš da se lijepo igra sa kartama, da je on zadovoljan, slobodno ga pusti...ne znači da mu uskračuješ pažnju...kad mu postane dosadno i nezanimljivo pozvat će te da se igrate skupa...

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ako se H zaigra sama, ne ukljucujem se dok me ne pozove. Mislim da je vazno da se dijete nauci i samo igrati. Takodjer, mislim da se onda bolje i koncentrira, samo se uci zakljucivati...

Osim toga, s obzirom da su takvi trenuci jos uvijek rijetki, iskoristim ih da i ja malo predahnem, procitam novine i sl.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

sve vas potpisujem.

kasiopeja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Moje dijete je otkrilo legiće neki dan, i slaže ih sam po sat vremena. A ja u šoku od viška vremena, čak stignem na miru sve oko ručka....
    Mada, i sama ponekad nisam sigurna dali ga uvijek pustiti samog, kao da ga zapostavljam. A znam da im treba to vrijeme da budu sami, a bome treba i nama..

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

DA i meni je drago što ga vidim da je samostalniji i imam više vremena za neke stvari. Izgleda da sam se samo navikla na to da stalno moram biti uključena u njegove aktivnosti pa mi sad ova nagla promjena još nije sjela
    Bojim se samo da ne postanem sušta suprotnost jednoj svojoj frendici. Ona malom od 2,5 god neda disati. Stalno je nad njim i dok se igra stalno mu bnešto sugerira, pokazuje, moraš ovako, moraš onak. A ja svog pustim u miru pa si u usporedbi s njom izgledam ko totalna nemajka

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Kasiopeja upravo tako i ja

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Budi sretna da imaš dijete koje se zna samo zaigrati

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa
    Budi sretna da imaš dijete koje se zna samo zaigrati
    Da budi sretna. Moja Di se nije htjela sama igrati do svoje pete godine, uvijek je netko morao sudjelovati. Mislim da će sa malim biti malo bolje, bar mi se čini.

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

tashunice i kod mene je ista situacija kao i kod tebe. Dora uvijek traži da se aktivno igramo s njom, a Matea se zna super sama zabavljati (male škorpijice)

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj ivanabokulic prvotno napisa
    stalno mu bnešto sugerira, pokazuje, moraš ovako, moraš onak.
    to nije baš dobro, mislim da djete treba samostalnoi odlučivati u istraživanju (kad se igra), donijeti odluku i vidjeti rezultat, ona mu tako ne dajhe prostora da samostalno napravi grešku i vidi posljedice (kocke se sruše, papir se podere, trokut neće da uđe u rupu ...)
    :/ , al ti je samo moje mišljenje, a ja nisam pedagog, no ovak čisto po instiktu

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

I moje mišljenje je takvo. Zato ga želim što više osamostaliti.
    I sama popi**** kad mi netko stalno nameće svoju volju.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Potpisujem cure

faith avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Baš je lijepo da se sam zaigra, pusti ga kao što su cure već rekle. Dijete samo zove kad mu trebaš. Tako počinju mali istraživači.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •