Pokazuje rezultate 1 do 50 od 210

Tema: Bachove kapi

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ja dobila Bachove kapi od jedne drage forumašice Uzimam ih već 4 dana i ne znam jel psihosomatski ili ne al one djeluju!!!

ivana_4 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Evo sad mene malo ko padobranca s pitanjima...
    Koja je razlika između rescue remedy-a i bachovih kapi?

Da li to pomaže kod valunga? (Mama mi je morala ići na histerektomiju, pa je naglo ostala bez menstruacije i sad su je uz sve muke, napali još i valunzi i nesanice...)

Solange13 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj ivana_4 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo sad mene malo ko padobranca s pitanjima...
    Koja je razlika između rescue remedy-a i bachovih kapi?

Da li to pomaže kod valunga? (Mama mi je morala ići na histerektomiju, pa je naglo ostala bez menstruacije i sad su je uz sve muke, napali još i valunzi i nesanice...)

rescue remedy jesu bachove kapi, samo ne pojedinačno jedna biljka već gotova mješavina od slijedećih 5 pojedinačnih kapi: Star of Bethlehem – Orithogalum umbellatum , Rock Rose – Helianthemum, Cherry Plum – Prunus cerasifera, Impatiens – Impatiens gladulifera, Clematis - Clematis vitalba

One su odlične za smirenje, u slučaju neke nezgode čak (zato su dobre za držati u prvoj pomoći), za smanjenje treme i nervoze, smiriti dijete/napadaj bijesa, za vrijeme poroda su također žene imale odlična iskustva s njima. One definitivno umanjuju napetost i tenzije, pomažu povratiti mir i fokus, i ok su za prije spavanja. Utoliko bi i njihovo djelovanje na nesanicu bilo više na otklanjanje uzroka - smiruju um itd.
    Tvojoj mami ne mogu škoditi (ne mogu ni novorođenčetu), a mislim da ti svi koji su probali mogu reći da su velike šanse da bi joj olakšale situaciju.

leptiric_zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Molim vas, može nekakv kontakt kako ih nabaviti? hvala.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •