Pokazuje rezultate 1 do 50 od 210

Tema: Bachove kapi

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Tessa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Funkcionira. Ovisi što želiš riješiti. Ovisno o problemu uvijek bi preporučila uz još nekakvu terapiju. Mijenja te na vrlo suptilan način. Djeca i životinje su najidealniji za terapiju - momentalni rezultati. Odrasli znaju biti žilavi. Vrlo je važno razgovarati o promjenama koje su se desile i osvjestiti ih, a to je odraslima najteže.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Pozdrav Tessa ,
    molim te ako mi možeš poslat na moj mail adresu za bachove kapi , molim te jer sam nova u ome i neznam kome se obratiti.Hvala ti

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Pozdrav cure,

ja sam u 24 tjednu trudnoče, i imam doma rescue kapi koje bi htjela koristiti jer sam počela imati "problema" kad idem na preglede... tj. inaće imam tlak u trudnoći i pijem terapiju za tlak, i tlak je super kad sam kod kuće, ali čim moram na pregled kod gin. kad mi mjere tlak u ambulanti tlak skoći ono za ne povjerovati, i kad dođem doma tlak opet super. Pa sam Vas htjela pitati dali je netko imao sličnu situaciju i kako je koristio rescue kapi u takvim situacijama, jer nikako ne mogu dobiti gospođu od koje sam naručila kapi da ju pitam za savijet. Hvala.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •