-
Podižem! Koristi li ih netko?
-
Dap, Rescue remedy Super za svakodnevni normalan stres. Po porodu sam imala napravljene za sebe, zbog paničnog poremećaja i ok su mi pomogle uz klasičnu terapiju AD i psihoterapiju. Ali, tek s njima sam vidjela neki pomak, do tada sam 9 mjeseci pila AD s kojima mi je bilo sve nešto na pola. Nakon njih sam se osjećala kao da konačno dolazim k sebi- u smislu, imala sam panični poremećaj al me nije biloi strah toga. Što i je njihova svrha i način djelovanja - ako te strah-jačaju hrabrost.
-
Ja.i r.r.(univrrzalne)po potrebi i terapeutske (slozene bas za mene).
Nanimira kako pijes r.r ?
-
pa u pmsu pijem dvije kapi na jezik direkt, a ovako, ako je nešto napeto tokom dana,mada sam to svela na minimum minimuma, kapnem dvije kapi u čašu vode i pijem kroz dan.
lijepo mi bude
-
Molim vas, da li ima netko preporuku i kontakt za pouzdanog ˝bahologa˝? Hvala!
-
Posljednje uređivanje od nanimira : 15.04.2017. at 09:30
-
Hvala!
Da li netko ima iskustva sa centrom Annah?
Konzultacije su kod njih moguće i telefonom ili mailom pa bi mi to, s obzirom da nisam u ZG, bilo praktično.
-
Imam dogovoren termin za konzultacije...kad ste ih poceli pitj kad ste osjetili prve promjene i djelovanje?
-
I jesi li vidjela promjenu?
-
Da, vidim promjene što se mog "unutarnjeg" stanja tiče. smirenija sam, opuštenija, odmornija...
S vremenom bi trebalo biti još promjena jer ih tek pijem 3 tjedna...biljkama treba malo duže da počnu djelovati
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma