Pokazuje rezultate 1 do 37 od 37

Tema: Iskustva sa dr.Strelecom/Petrova

martina123 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno Iskustva sa dr.Strelecom/Petrova

U pretrazniku sam nasla par postova vezano uz njega, ali bi voljela ako bi mi se jos curka moglo javiti vezano uz njega....
    Meni je Strela preporucen i do sada je sve super, sad cekam M i krecem u Inseminaciju uz stimulaciju (Klomifen i Dabroston), 9mj.

neki od linkova: http://www.roda.hr/forum/viewtopic.p...hlight=strelec

E pa curke "pucajte"?!

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Bok,

ja sam kod Streleca već 2,5 godine i mogu reći samo najbolje o njemu.
    Kod njega sam odradila 5 AIH-a i 2 IVF-a i sada na kraju vodim i prirodnu trudnoću.
    Ni za jednu stvar nemam primjedbu.

martina123 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Golu01.... tnx!

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

moja sestrična je bila kod njega , i bila je zadovoljna, imala je nakakvi miom, i operirala ga je , sad je sve ok

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

koliko te pratim, i ti ideš u pikalice za par dana?????

martina123 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Jos malo, naime ja sam dobila 13.8. pa racunaj plus minus 24 dana (do 28, jer ciklus mi je lud.... Stalno varira, prije bio 31-32, sad najvise 28).
    Zatim Klomifen od 1vog dana-7dana, i onda Gonal! :D

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Dr. je mlad i čini mi se da ga i dr.Šimunić cijeni.
    Meni je radio kiretažu i operirao vm i nisam imala primjedbi na stručnost.
    Dok sam ležala u bolnici bilo je žena koje su kod njega uspjele u postupku.
    Nedavno bio upleten u nekakvu aferu i mislim da je čak bio pred otkazom.
    Osobno prednost dajem VV i dr.L. jer oni ipak imaju najbolje rezultate što se tiče potpomognute i to već godinama a i usko su specijalizirani, dok u Petrovoj doktori svaštare.

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Od oduševljenja do gorkog razočaranja!

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Martina, nisam za njega čula. Potpisujem i didicro. S jedinom napomenom - najbolje ti je naći onako "srednjeg specijalista" i zabilježit se palalelno negdje gdje su ful specijalizirani i vrhunski (ali di ne moraš svaku malo titrat oko termina i di te termin čeka). Moraš tu naći neku sredinu, jer dr. L i VV su vrhunski, ali ako nemaš super uredne cikluse, ne reagiraš na IVF-ove poremećajem menge teško ćete se lovat - tu je užasno teško doći do termina jer su jednostavno prepoterećeni, onda ako nemaš još upravljive cikluse, adio Mare, puf ode godina dana u dogovorima i dijagnostikama. Pazi, njima je donedavno išlo 90% Dalmacije - znači svih MPO pacijentica od Zadra do Dbk. Tako da možda je bolje do nekog manje high fly, ali da ti je dostupan. Eto, nakon ovih 5 godina tako ti nekako ja razmišljam. Znači - neka zlatna sredina (znaš ono najteže u životu čemu svi stremimo ). Ja sam ti za paralelku, meni se pokazala melem za živce. Na kraju je to bilo - doslovno traži doktore koji rade i nisu na GO-u kad je meni ovulacija. Ovo drugo je bilo teško izvedivo - prilagođavat svoje cikluse klinici (osim u MB-u di svi dobiju 2 mjeseca terapiju i sve se zna u sat). Sretno!

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ja bih ti nekako, ako ćeš na VV, preporučila dr. Alebića - cure kod njega puno lakše dolaze do postupka, a sve se konzultira s dr. L-om i dijele isti lab.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Mislim, kod našeg obožavanog Lučija ti često zna bit, pa dođi dana, pa za mjesec dana, pa vidit ćemo, pa itd. Iz objektivnih razloga jer su mu liste čekanja ogromne i mora to nekako relativno pravedno raspodijelit. Bolje ti je dok si mlada u akciju, mislim se ja. I tamo ti nema preskakanja lista, tj. ne možeš platiti sama lijekove i odreći se tog prava - čekaš koliko je lista duga, osim ako nije neka medicinska hitnoća (nemaš 37,5 godina ili neku grozomornu dijagnozu koja bi te požurila).

martina123 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Jedna vazna pretpostavka - ja zivim u Istri (preselila iz Zagreba), tako da ja ne mogu doci samo tako non stop u Zagreb.(sutra, pa za 2tjedna, pa za mjesec...)

Sad necu svastarit sa doktorima i ici cu njemu, jer imam dogovoreno.

No, svakako sam htjela cuti i vasa misljenja, ma koliko razlicita bila...

Tnx vam od srca!

Za dalje cu vidjeti....Gdje me vjetar odnese... (Ja sam vam mala lutalica znate.... )....(mislim kaj se tice mog mjesta zivljenja)..

Inace, do nedavno sam godinama bila kod prof.Podobnika i on je bio uvijek, al uvijek tu za mene, medutim ne mogu vise financijski izdrzat tu varijantu pa sam se odlucila iskoristiti moja 3besplatna postupka.
    Imam 31godinu, pa mislim da je vrijeme da iskoristim ali polako!...(polako trceci, hi,hi... )..

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Dobro je onda, imaš vremena, a i svi doktori izlaze ususret ipak iz objektivnih razloga curama koje nisu iz ZG-a pa je manje momenata "navratite danas, dođite sutra".

martina123 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Uh, vec sam se prepala....
    Jer, uistinu ne mogu sam tak dolazit i odlazit i ostajat.... :shock:

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Koji put ima prednosti liječit se van mjesta boravka, smanjuje broj iteracija i dopušta organizaciju života između postupaka, a ne stalno u stand-byju biti - ako mi iz ZG-a idemo u Maribor... Ne znam di Mariborčanke idu . Biće kod njih sve organizirano i za strane i za domaće.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ako mi iz ZG-a itd. = tako mi iz ZG-a itd.

Roza avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

S dr. S sam imala samo jedan susret, radio mi je punkciju i mogu ga pohvaliti: tijekom punkcije je pričao samnom, nastojeći mi skrenuti misli na nešto drugo i opustiti me, punkciju je odradio vrhunski (jedan folikul, bez anestezije) - to mi je najbolja punkcije, tj. prva punkcije nakon koje sam s smješkom ustala s stola. Znam da to ne ovisi samo o doktoru, ali pozitiva koju je širio oko sebe mora imati neki psihološki utjecaj. Super mi je njegova metoda: u trenutku kad treba piknuti folikul mi je rekao da se jako nakašljem, bez micanja tijela. U tom kašlju ubod nisam niti osjetila!

P.S.
    Rezultat punkcije danas ima mjesec dana

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

.....sve pohvale za spomenutog doca!!!(profesionalnost,stručnost,ljudskost.....)
    .....-a teeeek izgled..zviiiižd!....

†mummy_s avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Cure malo OT imam jedno pitanje.
    Naravski da sve vaše priče pratim širom otvorenih očiju i po tome bi i ja spadala u "dugoprugašice" po pitanju duljine ciklusa. Od prve M do danas nije uhvatio ritam pa ja nikad ne znam kad će me strefiti...znalo je to potrajati i 52 dana! E, pa sad mi nije baš jasno je li uobičajena praksa da žene s takvim ciklusima idu u dugi protokol ili...
    Pitam vas zbog toga što smo MM i ja odlučili ukoliko njegov nalaz opet bude loš, odmah krećemo u akciju za Prag. E pa sad...ako mi ne gine dugi protokol možda da već sad počnem gnjaviti dr.-ove za moja jaja, jerbo ne bismo željeli da nas uhvati zimetina ako budemo morali put pod noge i via Europa.
    Je li poželjno staviti jajnike na red prije stimulacije s antibebi ili to ide onako odokativno kako koji dr. preferira?
    Sve me to zbunjuje..a volim sve znati unaprijed!

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

samo da pozdravim svoju dragu Martinu i da zazelim i ovdije super postupak i uspjesan naravno.

aenea avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Roza prvotno napisa
    Super mi je njegova metoda: u trenutku kad treba piknuti folikul mi je rekao da se jako nakašljem, bez micanja tijela. U tom kašlju ubod nisam niti osjetila!
    Ha! I moj doc to radi! Zadnji put sam dušu iskašljala i nikako mi nije bilo jasno zašto mi govori da kašljem pa ne preslušava mi pluća

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

mummy_s, to ti ovisi od klinike do klinike. U Mariboru su svi na dugome, moraš vidjet kako je u Pragu. Na VV-u je većina u kratkome, kao i u Petrovoj itd. Na SD-u mislim da imaju jedan "poludugi".

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ne mogu odoljeti a da se ne javim samo da napišem da potpisujem
    leeloo u potpunosti.

rebeca avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja sam kod njega bili na 3 AIH, a u međuvremenu sam bila kod još doca. Jedo ću ti reći, taj doc. je prema meni bio krasan, ja sam ga čak i doma zvala, mail pisala, uvijek je reagirao i odmah se javio. Uvijek dobre volje, čak je jedan put i nedjeljom došao radi mene. Kad bih opet išla samo bih njega izabrala, slobodno sve ostalo zanemari, što si čula o njemu, sve te priče imaju i drugu stranu.
    Sretno...

martina123 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

hvala vam curke!

nova nada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Pozdrav cure s Petrove!

Ovo je rijetkost da se priča o Petrovoj uglavnom čitam sve o VV.

Ja sam kod Strelca i nećete vjerovati, neznam što bi rekla kakav je. Bila sam kod njega 2 puta na razgovoru, prošle godine, nikakav pregled ni pretrage, odmah me zapisao za postupak.
    Na red sam za postupak došla sad u 6 - 7 mjesecu za IVF- ICSI, ali ga nisam ni vidjela. Doc je zbrisao na godišnji. Tako da njegovu uspješnost u poslu nisam isprobala. Sve UV mi je radio dr. Kasum i punkciju i ET. Nažalost, pokušaj je bio neuspješan.
    E sad koga za to kriviti? Znam da mora i čovjek se malo odmoriti, al koji sam ja pehist, toga nema nigdje, morao je baš tada otići.

Tako da savjet o njemu ti ne mogu dati. Za novi postupak čekam opet iduću godinu isto vrijeme, a kaj oko mi opet zbriše?

Sretno i držim ti fige.

bijeli ljiljan avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

I ja sam kod dr.Pavicic i imam samo pozitivna iskustva s njom, predivna je.
    martina 123 ~~~~ za IVF

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Bila sam kod Streleca na 4 IVF-a. Bio mi je simpa, ali dosta povrsan. Zato sam ga sama morala kontrolirati, nakon sto mi je u prvom IVFu (kad jos nista nisam znala) zaboravio dati protokol, zaboravio reci da 8. dan dodjem na IVF, zaboravio prepisati Utrogestan nakon punkcije....

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Ajme ne zvuči kao on :/
    Misliš 8.dan na UZV?

Istina je da neki doktori ne daju baš iscrpna objašnjenja nekako kao da misle da svi znaju protokol...
    Al meni je Strela zakon

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

curke ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

bila sam kod njega za vrijeme zavrsetka prve (vanmatericne) trudnoce na promatranju i lezanju u petrovoj...

cini mi se jako ljubazan - al nemam puno sto drugoga za reci...

niko se ije od cura u sobi ( abilo nas je oko 8 cak) nije bunio na njega...

valjda je dobra stvar sto sam vidjela da je kod njega za to vrijeme jedna zena dosla na IVF po DRUGO dijete...

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Martina evo i ovdje vibram za visoku betu
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~

Za Strelu sve pohvale iako ni meni nije bio niti na punkciji niti na transferu u moja dva IVF-a (igrom slucaja), no bas zbog toga mi pase Petrova, sto i kad tvoj doc nije tu postupak se nastavlja a da ne spominjem anesteziju kod punkcije.Nadam se pak da ce sada (3.IVF) Strela biti tu jer ga prati glas da "ima ruku za trojceke"

Mrva avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

cure koliko se čeka na postupak AIH u petrovoj ?]

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj RuzicaSB prvotno napisa
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~

Za Strelu sve pohvale iako ni meni nije bio niti na punkciji niti na transferu u moja dva IVF-a (igrom slucaja), no bas zbog toga mi pase Petrova, sto i kad tvoj doc nije tu postupak se nastavlja a da ne spominjem anesteziju kod punkcije.Nadam se pak da ce sada (3.IVF) Strela biti tu jer ga prati glas da "ima ruku za trojceke"
    Joj kad je ovo biloooo.I da bio je Strela taj put i na transferu i na punkciji, beta nazalost nije bila negativna ali nije bila ni cista nula kao inace pa valjda i to nesto znaci.Covjek stvarno ima laganu ruku a i njegov osmijeh nakon transfera mi je puno znacio tada.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~~~

Joj kad je ovo biloooo.I da bio je Strela taj put i na transferu i na punkciji, beta nazalost nije bila negativna ali nije bila ni cista nula kao inace pa valjda i to nesto znaci.Covjek stvarno ima laganu ruku a i njegov osmijeh nakon transfera mi je puno znacio tada.
    beta nije bila negativna=beta nije bila pozitivna :/

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Meni je radio prvi et.Lagana i sretna ruka.
    Mislima ga zazivam za treći put.

marči avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

slobodno
    TU nastavite

Bila sam 2 puta kod njega, zaista je ok doc.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •