Martina, nisam za njega čula. Potpisujem i didicro. S jedinom napomenom - najbolje ti je naći onako "srednjeg specijalista" i zabilježit se palalelno negdje gdje su ful specijalizirani i vrhunski (ali di ne moraš svaku malo titrat oko termina i di te termin čeka). Moraš tu naći neku sredinu, jer dr. L i VV su vrhunski, ali ako nemaš super uredne cikluse, ne reagiraš na IVF-ove poremećajem menge teško ćete se lovat - tu je užasno teško doći do termina jer su jednostavno prepoterećeni, onda ako nemaš još upravljive cikluse, adio Mare, puf ode godina dana u dogovorima i dijagnostikama. Pazi, njima je donedavno išlo 90% Dalmacije - znači svih MPO pacijentica od Zadra do Dbk. Tako da možda je bolje do nekog manje high fly, ali da ti je dostupan. Eto, nakon ovih 5 godina tako ti nekako ja razmišljam. Znači - neka zlatna sredina (znaš ono najteže u životu čemu svi stremimo ). Ja sam ti za paralelku, meni se pokazala melem za živce. Na kraju je to bilo - doslovno traži doktore koji rade i nisu na GO-u kad je meni ovulacija. Ovo drugo je bilo teško izvedivo - prilagođavat svoje cikluse klinici (osim u MB-u di svi dobiju 2 mjeseca terapiju i sve se zna u sat). Sretno!