Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: The GLOBE Program

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno The GLOBE Program

Ovo mi se cini bas super
    Jel i vasa skola u programu?
    Nasa nije

Evo popisa: http://viz.globe.gov/viz-bin/choose....=HR&request=22

Zoila avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

I ja sam cula dobre stvari o globe-u.

Mukice, jel mozes predloziti da se i vasa skola ukljuci u program? Neznam kak to funkcionira....

Matilda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moja škola je u Globe programu i vrlos u uspješni u tome. Svake godine osvajaju neka od prva tri mjesta.
    Cijelu godinu prate vrijeme, mjere oborine, temperature, vrtse oblaka na nebu i sl.

blis avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj Zoila prvotno napisa
    I ja sam cula dobre stvari o globe-u.

Mukice, jel mozes predloziti da se i vasa skola ukljuci u program? Neznam kak to funkcionira....
    Nađe se zainteresirani učitelj-mentor (najšeće biolog, ali nije nužno) koji prolazi obuku i sakupi grupu djece (uglavnom starije od Mukičine ). Zajedno izaberu neki od projekata koji će raditi i dnevno bilježe promjene. Uglavnom se počinje s najjednostavnijim: temperatura zraka i mora, naoblaka, oborine,... a kasnije se mogu raditi i kompliciranije stvari. Svi podaci se svaki dan (i za vrijeme praznika) moraju slati na centralni poslužitelj negdje u USA.
    I meni prijekt zvuči OK i nisam previše razmišljala o njemu, a s druge strane čula sam dosta razmišljanja koja kažu da je to najjeftiniji i najjednostavniji način da Ameri dođu do informacija o pitkoj vodi u svijetu. :/

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

čula sam dosta razmišljanja koja kažu da je to najjeftiniji i najjednostavniji način da Ameri dođu do informacija o pitkoj vodi u svijetu
    :shock: Uh! Odmah si mi zgadila cijeli koncept.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •