mimi 25 prvotno napisa
Radi se o KBC Rijeka. S prvog poroda imam samo pozitivna iskustva sto se tice medicinskog osoblja u radjaoni, ali na ovom porodu je bilo katastrofa osoblje (na moje iznenadjenje).
Sva sreca da sam dobro informirana i da sam znala sto zelim, a ne zelim. I na kraju krajeva, da sam se imala snage u tim trenucima izboriti za to. I zalosti me jako bas to, sto sam se morala boriti i natezati se s doktorom u vrijeme najjacih trudova.
Ma jos uvijek sam sokirana i razocarana takvim pristupom. Nisam prije ni spomenula da mi se primalja uopce nije predstavila, nego sam ja pretpostavila tko bi mogla biti, pa ju pitala je ona primalja na mom porodu. Kada je rekla da je izrazila sam zelju da bi voljela proci bez epiziotomije, na sto je hladno rekla "vidjet cemo" i otisla. Na kraju epi nije bilo, ali takav pristup?!
Katarinam, nemoj racunati na to da ces biti o svemu stoobavjestena. Nazalost, moram ti to savjetovati. Vidis iz mog iskustva ( a vjerujem da ima jos zena s slicnim iskustvom) da to ne mora biti tako.