Evo možemo se i mi pridružiti :DIvana Š. prvotno napisa
Baš mi je žao da ti se to događa... Evo moj danas navršio 14 mjeseci i ne planira skoro prestati. Sada čak dovede i neku igračku da sisa dok on pauzira![]()
Možda joj trenutno ne odgovara mlijeko, ne mora značiti da je kraj. Možda da probate mijenjati položaj, ili joj u zamjenu daj samo vodu pa će skužiti da je mlijeko ipak bolje :? Nemoj se predati ako nisi načisto sa time, a ako i jeste kraj, nemoj se uzrujavati i tješi se da je to ipak puno duže no što djeca ovdje, prema kojim iskustvima, uobičavaju sisati!
Za video i mobitel ne brini, bar se danas mogu te stvarčice povoljno kupiti. Ja sam prošli mjesec imala kojekakovih popravaka kojih bolje da se ne sjećam, a za praznike moram i srediti auto jer me lupio neki kreten na parkiralištu i naravno zbrisao. Nije strašno ali bez 500kn neću proći. A DM smo mnogi propustili, mislim da su pelene bile razgrabljene prvi dan dopodne tako da.... Welcome to the club!
U principu to ne možeš promijeniti pa se zbog toga nemoj živcirati! Misli na Dorin prvi rođendan.... I UŽIVAJ!!

Odgovori s citatom