Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: 2 pitanja

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno 2 pitanja

Jel netko koristio folnu od dm-a? 60 tableta 20 kn. a djeluje mi isto ko i sve ostalo na trzistu...

I jos jedna stvar....vi koje jos imate spolne odnose...dali koristite prezervative...ako da zasto?
    Meni je gin. rekla da se smijem ali samo s njima a nije mi jasno zasto...

ssss avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

1. Neznam
    2. Vjerojatno da se izbjegnu mogzče infekcije i zato što sjemena tekučina može izazvati trudove pa postoji opasnost od preuranjenog poroda (meni je dr.rekao da bi trebalo puno više sperme nego što se izbaci u jeli ali bolje ne riskirat) opet treba paziti da nisu prezervativi sa nekim čudnovatim premazima

Uživajte u svojim trbuščićima

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

1. neznam..pogledaj dobro sastojke (količine određenih supstanci pa usporedi sa npr Natural Wealthom..

2. preporučuju se zbog infekcija koje bi ti partner mogao prenjet.....al mi nismo niš koristili...

spermiji ne mogu naštetit bebi.....netko je jedanput napisao pa ne možeš opet ostat truidna.....

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Meni je doc rekla da preporuča kondom jer muška sperma izaziva kontrakcije maternice. A vjerovatno i zbog mogućih infekcija..

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

1. uzimam folnu od JGLa - isto je 20kn, dr. mi preporučila. Ovo za DM ne bih uzimala. Ne omalovažavam njih kao firmu neg jednostavno - vitamine kupujem u ljekarnama, tak mi je nekak provjereno.
    2. pretpostavljam zbog infekcija. Mi se (vrlo rijetko doduše) seksamo bez kondoma i sve je OK

jenny avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ja nisam uzimala folnu od dm-a,al recimo kupujem magnezij..puuuno je jeftiniji od sumecih iz ljekarne,a nemam nikakvih prituzbi.
    kondomi se koriste da bi se sprijecile infekcije.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

hvala na odgovorima..

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

i da..nebum pila to od dm-a...necemo riskirati

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Vele čak da ako je prenešena trudnoća se treba što više sexati da sperma potakne kontrakcije i ubrza stvar Ne, stvarno, bilo je i takvih savjeta od doktora...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •