mlukacinka, hmmmmmmmmmmmmmm. BC ti je u svojoj sobi od prve noci. spavao je u njoj bez problema sve do pres kraj moje trudnoce s balerinom. premjestanje u nas krevet je postalo izrazeno odlaskom u vrtic, dakle zanja moja dva mjeseca. sad kad je balerina tu, njega uspavamo u njegovoj sopbi, ali tokom noci on ti dodje u nas krevet i ostatak tamo proboravi. naravno ima i svijetlih noci kao sto je bila ova kad ona prespava cijelu sam u svom krevetu. dakle mozda ga mozes stavlajati spavati ono dnevno spavanje u njegovoj sobici, tako da se pocne privikavati na nju. a onda kad savlada da je to njegova soba, i kad se navikne na bebu prebaciti ga za stalno. dakle u vrlo si specificnoj situaciji. daj te mu sobu, ali ne forsirajte.
![]()

. dakle mozda ga mozes stavlajati spavati ono dnevno spavanje u njegovoj sobici, tako da se pocne privikavati na nju. a onda kad savlada da je to njegova soba, i kad se navikne na bebu prebaciti ga za stalno. dakle u vrlo si specificnoj situaciji. daj te mu sobu, ali ne forsirajte.
Odgovori s citatom