Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 51

Tema: kada vlastita soba

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno kada vlastita soba

dakle, moj sin od 14 mjeseci spava s nama u sobi al u svom krevetu...
    uspavam ga, i odem npr. gledati tv u boravak... idem leć oko 11,12 i čim uđem u sobu on se budi.... pa hoće mlijeka, pa čaja, pa se hoće nositi, pa maziti... probala sam ulaziti u sobu i u 10, opet se probudio i opet ista priča, pa sam probala ući oko 2, opet se probudio i opet ista priča...
    sad mene zanima, dali je on dovoljno star da ga preselim u sobu do nas??
    s obzirom da mu za koi dan dolazi sekica, dali je to pametno :/ ??

ne znam kaj je najpametnije pa molim vas koje imate iskustva da me

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mislim da ti nije pametno sada ga prebacivati u sobu jer će osjećati da ga zbog sekice tjeraš van i dobit ćeš samo negativan odjek.
    možda je jednostavno u fazi da bi se pomazio,moja kćer se u to vrijeme isto počela buditi i završila kod nas u krevetu.
    mi smo našu curu stavili u njenu sobu kada je imala 2 godine i super je to prihvatila.samo je treba ukuljučiti i odabir kreveta,krevetnine,tepiha...
    sada još izdržite zajedno,a kada ojačaš,pokušajete krenuti na njegovu sobu!

nely avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Pa naravno da može u svoju sobicu,pogotovo ak je imate spremnu i ako je blizu vaše!Mi smo našu curku premjestili sa oko 8 mj. i super funkcionira.Ako se bojiš da ga nećeš čuti,nema šanse jer se to stvarno nikom ne događa.Mi smo isto našu premjestili jer se počela buditi na neke naše pokrete a niti mi se nismo mogli opustiti jer smo se stalno bojali da ju ne probudimo.Odkad je u svojoj sobici sve je super.Što se tiče dolaska druge bebice..zato premjesti kikača što prije da baš nebi osjećao tu izoliranost.A prisnost čete svakako graditi mazeći se danju,i to puno,puno..

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

mlukacinka, hmmmmmmmmmmmmmm. BC ti je u svojoj sobi od prve noci. spavao je u njoj bez problema sve do pres kraj moje trudnoce s balerinom. premjestanje u nas krevet je postalo izrazeno odlaskom u vrtic, dakle zanja moja dva mjeseca. sad kad je balerina tu, njega uspavamo u njegovoj sopbi, ali tokom noci on ti dodje u nas krevet i ostatak tamo proboravi. naravno ima i svijetlih noci kao sto je bila ova kad ona prespava cijelu sam u svom krevetu . dakle mozda ga mozes stavlajati spavati ono dnevno spavanje u njegovoj sobici, tako da se pocne privikavati na nju. a onda kad savlada da je to njegova soba, i kad se navikne na bebu prebaciti ga za stalno. dakle u vrlo si specificnoj situaciji. daj te mu sobu, ali ne forsirajte.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

spajalice i dalje sam
    koliko BC ima god??

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

da je moja cura spremna biti sama u svojoj sobi ja bi joj uredila sobicu ali nije...tako da još ima vremena...i da čim nas čuje evo je opa u naš krevet!

paci avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

moje cure su spavale s nama u sobi do preseljenja u novi stan gdje su dobile svoju sobu i odmah su počele u njoj spavati - dakle, starija je imala 3 g. a mlađa 7 mjeseci. Sva vrata su kad krenemo spavati pootvarana i nema nikakvih problema, ak se nekom prelazi u tuđi krevet, to i napravi i spavamo dalje.

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Sad ćete navaliti na mene kad vam kažem da naš malac spava u svojoj sobi od svog 6.mjeseca,a s nama u krevetu nije nikada spavao,nego od prvog dana u kindiću koji smo dakle kasnije samo prebacili u njegovu sobu. Od tada je spavao još i bolje (možda smo hrkali ).

Vjerujem da je skroz druga priča kad su stariji i da ih je daleko teže naviknuti na vlastitu sobu.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Mislim da tu veliku ulogu ima i dojenje, jer kako sam ja I. dojila dosta dugo (kad sam počela raditi to se najviše odvijalo po noći), meni je to bilo prilično komplicirano da je on u drugoj sobi, pa je bio s nama i još je uvijek, ali evo baš mu uređujemo sobu (u međuvremenu smo prestali s dojenjem) i namjeravamo ga preseliti za koji tjedan.
    To smo tako i planirali jer nam braco dolazi za Novu godinu pa mislim da će 3-4 mjeseca ranije biti dovoljno, a da se I. ne osjeća kao da je "izbačen" iz sobe.
    Ja sam mišljenja da, ako već do sada niste to učinili, sada možda i nije najbolji trenutak (pogotovo zbog dolaska nove bebe u vaš i njegov život). Naravno, sve to ako imate uopće mjesta za 2 krevetića u spavaćoj (mi recimo nemamo).

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj mlukacin prvotno napisa
    koliko BC ima god??
    danas proslavili potiho drugi

Lu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

mislim da svatko nekako najbolje osjeti za svoje dijete kada je doslo vrijeme za vlastitu sobu. moj sin od pocetka spava u svojoj sobi jer sam primjetila da bolje spava takoi nama je pasalo da imamo tih sat ipol navecer sami. doduse nasetala sam se za dojenje po nekoliko puta na noc al nema veze.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Janko je imao 2 godine i 3 mjeseca kad smo ga preselili u njegovu sobu i njegov krevet i bez imalo problema. S tim da je zadnje vrijeme prije preseljenja spavao s nama u krevetu i zapravo je česti spavao s nama u krevetu. I sada nam nekada dođe ali stvarno rijetko. U svojoj sobi spava ko klada, ima veliki krevet u kojem se može širiti koliko želi.

Iva za sada spava s nama u krevetu, malo mi je premala da je stavim u kimbač, a i iskreni neda mi se ustati po noći da je vadim na sisanje... . Ovako samo uvalimo ciku u usta i pajkimo dalje.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Janko je dobio svoju sobu kako smo preselili u novi stan u studenom prošle godine, s okrugle dvije godine. pričali smo prije o tome, on je s nama birao namještaj, boje zidova, posteljinu, sve. i od prve noći u novom stanu on spava u svojoj sobi (nemojmo zaboraviti da ima krevet u obliku auta ), veseli odlazi na spavanje, stvarno nema problema. ponekad se noću uvuće u naš krevet, ali to je možda dva, tri puta mjesečno. i rjeđe.
    Stjepan je s nama u krevetu, kinderbet smo samo pro forma premjestili u Jankovu sobu ovaj vikend (Janko nabaci deku preko kinderbeta pa se igra da je to šator, a prije je koristio za skladištenje robe za peglanje). namjeravamo njemu za prvi rođendan kupiti krevet isti ko Jankov i staviti u Jankovu sobu, pa kako bude htio, tako bude. ne namjeravam ništa forsirati. Janko jedva čeka da braco dođe k njemu sobu, da se mogu i po noći igrati

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ariana je u svoju sobu odselila s 4 mjeseca. Za svako noćno buđenje sam se ustajala, nahranila je i nastavile spavati, svaka u svojoj sobi. Meni je to bilo ok, a i ona se nije bunila. Kao mala nikad nije spavala s nama, ali zato se sad svaku noć ukrca u krevet i tuče nas nogama
    Malog smo proslijedili k seki s godinu dana, tj. kada je i on uhvatio jedno dnevno spavanje. On i dalje spava loše kao i kad je spavao s nama u sobi, tako da jedan dio jutra spavamo u DB na spužvi na podu, jer me strah da će s velikog kreveta pasti, a i tata se bar naspava.

bfamily avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Jejjjj. Došao nam je namještaj za dječiju sobu.
    Enola od prvog dana spava u svom krevetiću bez problema a u njenu sobu ćemo je premjestiti na proljeće, strah me je da joj ovu zimu ne bude previše hladno a našu sobu ionako zagrijemo.
    Baš ću biti tužna kad ne bude sa nama u sobi više spavala.

Lora163 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Karlo ( skoro 3,5 godine ) još danas spava s nama u krevetu, a Korina od navršenih 8 mjeseci spava sama u svojoj sobi ( sama tako hoće ).

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

M. spava u svom kreveticu od rodenja, sa godinu dana smo ga preselili u njegovu sobu (tj. krevetic, jer je sve drugo od pocetka tamo)
    mogu vam reci da sad puno bolje spava, jer smo ga mi znali buditi suskanjem, kasljanjem i sl., ulaskom u sobu, sexom...
    ujutro mobitel od md i njegovo spremanje na posao i sl.

zumbulmama avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Misek je dobio sobu sa 10 mj, i odmah se počeo manje buditi. B rat mu se doselio u dobi od 1 god. Prilagodba je trajala neko vrijeme, ali sad je super. Čak više i ne tulumara kad ih stavim istovremeno na popodnevno spavanje Misek ni u ludilu vise nece biti sam u sobi (bez brata).

šnapi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj Lu prvotno napisa
    mislim da svatko nekako najbolje osjeti za svoje dijete kada je doslo vrijeme za vlastitu sobu. moj sin od pocetka spava u svojoj sobi jer sam primjetila da bolje spava tako i nama je pasalo da imamo tih sat ipol navecer sami. doduse nasetala sam se za dojenje po nekoliko puta na noc al nema veze.
    eto ovako je bilo i kod nas uz iznimku da bi ga ja mozda i ostavila da spava s nama u krevetu, ali mi spavamo na krevetu visine 1,60 m pa smo zbog buducnosti, njegovog puzanja okretanja i slicno odustali od te ideje da ne padne s njega.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno soba

mi zadnjih mjesec dana spavamo svi zajedno u našem veeeelikom krevetu i nikad bolje nismo spavali (do tada je bio u kindiću pokraj nas). fino se svi troje uzmucamo i ututkamo i do jutra ni makac, a do tad je bilo prelaženja, soka, čaja, vode,... ne mogu ni zamislit sad da spavam bez njega, još će on mene tjerati iz kreveta ne ja njega

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Da se ubacim pitanjem i dilemom.
    Naime, za nekih mjesec-dva se napokon selimo u svoj stan gdje će Jana imati svoju sobu. Ona će onda imati 20 mjeseci. Trenutno spavamo zajedno, s njenim prilijepljenim krevetićem da nam bude malo šire, ali mene izluđuju te noći, to konstantno nacicavanje.
    Sad si mislim da li da pristupimo kupovini pravog krevetića ( s onom priručnom ogradicom) jer mi se čini da se navikla na tonu prostora i da bi se u kindaču budila.
    Misao vodilja su mi jaslice. Tamo sasvim lijepo zaspe sama i spava skoro 3 sata, a kući zna kakav je običaj i tu sve ide uz silno cicanje. Također, zna prespavati kod mojih, u svojoj sobici, na krevetu, uz jedno jedino buđenje!!! Nekako si mislim da novi stan ima neka nova pravila (ko u jaslicama) novi krevetić, sobicu s igračkama... možda bi joj se to svidjelo, a meni malo olakšalo noći.
    I ja sam do sada mislila, kao, stres od selidbe ne valja još pojačavati stresom vlastite sobe, ali ako i u novom prostoru krenem sa starim mukama, kad će tome biti kraj.
    Šta da radim, šta??

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

To je tvoje dijete i ti ju poznaš bolje od svih nas. Šta god da odlučiš možeš to i promijeniti ako ne ide tako. Selidba uopće ne mora biti stres, čak naprotiv

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Keti spava s nama u krevetu. I ima noći kad sam luda od njenog okretanja, bacakanja.. Al kad vidim koliko voli kao mali miš se priviti uz nas "odgađam" preseljenje u njenu sobu koliko god treba.
    Prebrzo će doći vrijeme da nam se neće htjeti maziti i uvaljivati u krevet.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Btw. to što dijete ima svoju sobu i svoj krevet ne znači da tamo mora provesti cijelu noć...

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

i mi smo odlučili sa selidbom odmah preživjeti i proces odvajanja i spavanja u svojoj sobi, ne gledam na to kao na stres za njega al ja ću si za svaki slučaj nabavit neku strunjaču da se po noći mogu došuljat do njega

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Jadno dijete

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

i tata

kasiopeja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

cubana, mi smo otprilike napravili tako. Kad smo selili Jakovu je bilo 20 mj. I po selidbi smo zajedno s njim još jedno mjesec dva uređivali sobu a onda postupno ga preselili. Odnosno, kad je i sam izrazio želju a to je bilo dolaskom kreveta ( došao zadnji). Dotad je to bila soba za igru na koju se on u potpunosti navikao tek nakon godine dana i sad se želi jedino tamo igrati.
    Selidba mu uopće nije bila stres, iako je to bila treća te godine. On je uživao što ima mogućnost biti u "svom" prostoru mada ponekad samo sat dva na dan.
    A kad je krenuo spavat u svojoj sobi, znači sa dvije godine, ja sam se preporodila, i moram biti iskrena, koliko sam voljela spavat s njim toliko sam se želila biti sama. Još je tu noći kada ja završim u njegovoj sobi ili on dođe k nama al, uglavnom spava u svojoj sobi. Iako ga prije druge godine i selidbe nismo mogli seliti u njegovu sobu jer nismo imali tu sobu, mislim da ni nije biio spreman.

Mum2Be avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ja mislim da je preseljenje u novi stan idealno za preseljenje djeteta u novu sobu! Barem smo mi tako napravili prije 2 mj. i funkcionira super.
    Uopce to nije dozivo stresno, cak mu je bilo "uzbudljivo" trcati svako malo u svoju sobu di su mu sve igracke na jednom mjestu.
    Nije da se ne probudi po noci, ali puno rijeđe nego kad smo spavali zajedno.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Mi smo se nedavno preselili, o odvajanju u drugu sobu nisam niti razmišljala, a nisam htjela niti odvojiti Leu u njen krevet odmah, tako da to ne poveže sa selidbom. Selidba joj JE bila veliki stres.
    Možda nekad i poželi spavati u svom krevetu .. tko zna

Mum2Be avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj kasiopeja prvotno napisa
    A kad je krenuo spavat u svojoj sobi, ja sam se preporodila, i moram biti iskrena, koliko sam voljela spavat s njim toliko sam se želila biti sama. Još je tu noći kada ja završim u njegovoj sobi ili on dođe k nama al, uglavnom spava u svojoj sobi. .
    X

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Mi smo još uvijek svi skupa. L. ima 3.5 godine a J. 15 mj.
    Još ne razmišljamo o preseljenju u vlastitu sobu.
    Ne kažem da tako trebaju svi, tako je kod nas.
    L. ima sobu (bez kreveta!), tzv. igraonicu, ali rekla je da još ne želi tamo spavati.

Lijepo mi je ovako

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Meni je spavanje 20-mjesečnog djeteta u zasebnoj sobi još veći SF nego kad toliko staro dijete govori savršeno čiste rečenice. Moj je baš danas napunio 22 mjeseca, doji xyz puta noću i ne želi ni u kinderbet pored, a kamoli da bi bio u zasebnoj sobi...

Ja zajedničko spavanje obožavam, ne bih se voljela toga odreći, samo da izbacimo cicanje...

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

mi ne razmisljamo o drugoj sobi, nego tek o posebnom krevetu u nasoj

ja volim da spavamo svi zajedno, ali to bas niej neko zajednicko spavanje, tj. ja pola noci provedem izvan spavace sobe, a kad spavam onda dorian niakd ne spava uz mene. uopce se ne dodirujemo po noci, njemu to valjda ne pase.

jedino sto em brine oko tog kreveta je to sto on kad spava zauzme jako puno prostora, i ne znam kako bi mu bilo u posebnom krevetu. koliko bi taj krevet trebao biti sirok, a da se ne lupa u njega i budi :?

kakve vi krevete za djecu imate?

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Luna Rocco prvotno napisa
    Ja zajedničko spavanje obožavam, ne bih se voljela toga odreći, samo da izbacimo cicanje...
    I ja uzivam u zajednickom spavanju..ali ne uzivam u nocnim nacicavanjima..
    A kak da izbacim cicanje??? Kad spavamo zajedno..Buba kao da namirisi cicu..
    Uspavam je i stavim u bracni, vrti se po svuda..budi se ali i sama se moze uspavat..SAMO ako mene nema u sobi. Cim se legnem na krevet pocne budenje i nacicavanje..ima boljih ima losijih noci.
    Da imam mogucnosti strpati je u njezinu sobu u njezin krevet svakako bi to ucinila jerbo mislim da bi se tako svi bolje naspavali.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

I ja mislim da je spavanje, svatko u svom krevetu, bitno. Moj sin je do 2 g. spavao sa nama u sobi u svom krevetiću i u tom periodu smo se preselili u kući i automatski ga stavili u njegovu sobu. Nije bilo nikakvih problema, spavao je sam u mraku, bez uspavljivanja , pjesmica za laku noć i pusa. Malu sam rodila kada je Dorian bio 4 g. i isto je bila sa nama dok je dojila, i još malo no sa 1,5 godina smo ju preselili kod brata! Tako da su oboje u dječjoj sobi svatko u svom krevetu. Bitno mi je da noć odspavam u komadu i da mogu leći i dići se bez njihova znanja. Ja radim , a i muž pa je bitno se odmoriti!

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Jani rečenice nisu još baš savršeno čiste ... ali na spavanju moramo puno raditi.
    I mene veseli zajedničko spavanje, dok se spava, nacicavanje me već polako izluđuje.
    Vidim da ima raznih iskustava pa mislim da ćemo sobu učiniti spremnom za igranje i spavanje, u nadi da će se to njoj svidjeti. Sigurno neću inzistirati.
    Ako prođe- prođe; ako ne, bude s vremenom

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Naravno da su iskustva različita a i sama djeca to usmjeravaju.Neki roditelji na nečemu inzistiraju. U mom krugu prijateljica ima stvarno različitih iskustava i to je normalno. No to nacicavaje je i meni dozlogrdilo kad je sve dalje se sve češće budila samo da bi povukla koji puta i ostala blizu mene. I tada sam to prekinula! I brzo se privikla da ju samo malo pomazim i kažem koju riječ umjesto da ju stavljam na prsa jer to nije više bilo zbog jela nego zbog maženja.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ova što kaže tatjana me podsjetilo na činjenicu da se Dominik uvijek probudi čim mi ustanemo iz kreveta (jer idemo na posao), a to je dosta rano. sigurna sam da bi duže spavao da je u svojoj sobi. ha vidjet ćemo uskoro...

limunada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Moja slatkica em što se budi ujutro s nama, em što se budi kad navečer dođemo u sobu. Najbolje spava u periodu kad nas nema u sobi. Uskoro će njena soba biti gotova pa se nadam da će se stanje sa spavanjem popraviti.
    Ako se ne popravi, to znači da ćemo još malo spavati u četvero, kad na svijet dođe sekica.

limunada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Moja slatkica em što se budi ujutro s nama, em što se budi kad navečer dođemo u sobu. Najbolje spava u periodu kad nas nema u sobi. Uskoro će njena soba biti gotova pa se nadam da će se stanje sa spavanjem popraviti.
    Ako se ne popravi, to znači da ćemo još malo spavati u četvero, kad na svijet dođe sekica.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Luna Rocco prvotno napisa
    Meni je spavanje 20-mjesečnog djeteta u zasebnoj sobi još veći SF nego kad toliko staro dijete govori savršeno čiste rečenice. Moj je baš danas napunio 22 mjeseca, doji xyz puta noću i ne želi ni u kinderbet pored, a kamoli da bi bio u zasebnoj sobi...

I Jan i Ivor su u svoju sobu otišli oko godine dana. Mi smo sa odvojenim sobama i smanjili dojenje. Prvu noć je sam došao kod nas oko ponoći u krevet i ostajao do jutra s nama. Nakon nekog vremena bi ga tata vraćao u krevet. Pa bi došao sisati i odlazio nazad u svoj krevet. Sada dolazi ugl. pred jutro.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Samo treba biti doslijedan. Puno znaći i za nas i za djecu da imamo svoje mjesto i svoje vrijeme za odmor, jer bez njega ne možemo normalono funkcionirati.Samo hrabro!

limunada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Malo da osvježim temu i ujedno da se pohvalim. Moja ljepotica već tjedan dana spava u svojoj sobi po noći. :D
    Moram reći da je sve prošlo i puno bolje od očekivanja.
    Uključili smo je u odabir i nabavku stvari i kad je soba bila gotova prvo smo nekoliko dana po danu išle tamo spavati (da se razumijemo, ne zaspe sama, nego ja legnem kraj nje i išuljam se kad zaspe). Prvu večer je spavanje ostalo na pokušaju i na kraju smo ipak otišli spavati u naš krevet, ali već je sljedeću večer bez problema zaspala u svom krevetu i odspavala u komadu do 6 ujutro :shock: .
    Treću noć se probudila oko 4 i kad sam je pitala hoćemo li ići u veliki krevet spavati rekla je da će ona spavati tu u svom krevetu i da ja dođem kod nje. Tek sam onda ostala :shock: .
    Uglavnom, sad se eventualno jednom probudi, sobe su nam vrata uz vrata pa ju odmah čujem kad me zove i bolje smo naspavani i mi, ali čini mi se i ona.
    Uglavnom, puuuuuno bolje nego što sam mislila.

limunada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Zaboravih napisati da će joj sutra biti godinu i 11 mjeseci.
    Zlato mamino.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Pohvaljujem!
    Vjerujem da ste ponosni koliko na nju toliko i na sebe. ja mislim da je dosta važno da svatko ima svoj prostor za odmor. sigurno ste zadovoljniji i vi i ona. mi smo sina preselili u sobu kada smo preselili u kuću a bio je nepune 2 g., a sudjelovao je u svakoj etepi uređivanja. a malu smo prebacili kod brata kada je bila godinu i pol. mislim da je to lakše učiniti ako dijete ne spava sa roditeljima u krevetu. i nema šanse da ih ne čujete, mi smo ipak majke znamo da se trebamo ustati i otići kod njih ako je potrebno i kada nas nisu zvali!

limunada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Ma čujem ju čim šušne. A zračna udaljenost od kreveta do kreveta je valjda 3 metra.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Šta se mene tiče, može spavat s nama i idućih par godina, dapače Ali isto mislim da će u jednom trenutku sam odlučiti da prijeđe u svoju sobu.

limunada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj la_mama prvotno napisa
    Šta se mene tiče, može spavat s nama i idućih par godina, dapače Ali isto mislim da će u jednom trenutku sam odlučiti da prijeđe u svoju sobu.
    Nije problem s jednim guračem u krevetu, ali ako je beba na putu, postavlja se pitanje prostora. Krevet je bio jedva dovoljno velik za nas troje, s obzirom da je mlada dama uglavnom spavala poprijeko, a ja i mm visili svaki na svom rubu kreveta.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj limunada prvotno napisa
    Citiraj la_mama prvotno napisa
    Nije problem s jednim guračem u krevetu, ali ako je beba na putu, postavlja se pitanje prostora. Krevet je bio jedva dovoljno velik za nas troje, s obzirom da je mlada dama uglavnom spavala poprijeko, a ja i mm visili svaki na svom rubu kreveta.
    Slažem se, tako je slično i kod nas - mi se stisnemo na jednom kraju, a princ se raskomoti uglavnom poprijeko Doduše, mi imamo još i krevetić bez ograde spojen s krevetom, pa tu dobijemo još prostora.

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •