Zanima me kakva iskustva imate sa Jane Nomad Matrix kolicima? Imam već auto sjedalicu PP, tako da mi nije bitna montaža Jane u auto, već me zanimaju iskustva sa košarom i kolicima. Hvala puno
![]()
Zanima me kakva iskustva imate sa Jane Nomad Matrix kolicima? Imam već auto sjedalicu PP, tako da mi nije bitna montaža Jane u auto, već me zanimaju iskustva sa košarom i kolicima. Hvala puno
![]()
mi imamo Carrera Pro al sličan je sistem..
lako nams e sklapaju, zauzimaju malo mejsta, lagana su, lako upravljiva, može se podesit tvrdoća/mekoća amortizera.
AS/nosiljka/košara super stvar...doke j bio mali spavao je pa ga nismo maltretirali vađenjem iz AS pa u kolica nego samo prikopčali nosiljku i dobili košara kolica....sad nam AS stoji u autu a vozimo ga u običnim kolicima...jedino što nam je blizu prerastanja te 0-13 AS a još ne može u 9-18 pa sad moramo u SLO po 0-18 sjedalicu...al to sve ovisi o bebi..frendica malca od 8 mjeseci vozi u jajetu Gracovom jer još nije prerastao....
Luce ja sam imala njihovu trokolicu tako da za Nomad ne znam ,ali znam da ih ima Tonja1 pa probaj njoj poslati pp, ako nije vidjela ovaj tvoj post.Znam da mi je jednom prilikom kad smo se zajedno vozile autom rekla da joj dosta mjesta zauzmu u gepeku.
dobra su ali komplicirana za sklopiti i velika za manje gepekeluce st prvotno napisa
kupila sam Jane Nomad matrix kolica sa onom AS koja se može spustiti skroz u ležeći položaj , i mislim da bi mi to bila dobra opcija i da u kući leži u njoj kada dođu gosti i sl. ali me brine kamo sa onim svi mogućim remenjem.
jer glupo mi je da u kući beba leži zavezana. Kakva su vaša iskustva barem što se tiće prvih mjeseci ?
Hvala!
prvih par mjeseci sam remenje podvukla u tkaninu ispod AS, roz one rupe. Jedino kad vračaš moraš malo tražiti ali uspjet ćeš.
javi
Da li ima u Zg. kupiti JANE NOMAD kolica negdje drugdje osim u Adax centru?
Da li je netko kupovao ta kolica u Grazu?
Imaju li Jane Nomad kolica samo košaru, da nije autosjedalica, znači da košara nije automatski tako teška?
Hvala na pomoći.