koju zubnu pastu koristite svojim dvogodišnjacima( i ostalima naravno)?
mi koristimo ELMEX zubnu pastu-piše od 1 zuba do šeste godine i smije se progutati što je najvažnije...
koju zubnu pastu koristite svojim dvogodišnjacima( i ostalima naravno)?
mi koristimo ELMEX zubnu pastu-piše od 1 zuba do šeste godine i smije se progutati što je najvažnije...
mi nijednu. samo cetkicom i vodom peremo. zubarka nam tako rekla.
pranje zuba je stvar četkanja, a pasta je manje važna. sve dok ona bude htjela prati bez paste, tako cemo raditi
same here! ionako to nije neko pranje.malo mi da da mu ja izrifljam zube, onda uzme četkicu i kao on si sam pere...milicica prvotno napisa
nekad samo sa vodom a nekad sa pastom
kad vidi da i ja stavljam pastu naravno da hoce i on (a koristimo ELMEX)
Dok nismo uveli pastu, nije uopće htio prati zube. Sada 'koristimo' pastu ali mu u ustima završi jaaako malo paste.
Koristimo URTEKRAM (iz Bio&Bio dućana).
dok smo četkali samo vodicom zubići nekako žuti a sada kad stavimo malo elmex paste bijeli se jako!!
kada treba biti prvi posjet zubaru?
Moj baš hoće pastu,i fino je ispljune, od početka smo ga tome učili.. Ako nema svoje na vidiku onda stavlja našu..
Sad imamo neku sa winijem. Kupila u Mulleru.
sad tek vidim da ima elmex i u Dm-u u osijeku ! a ja išla u ZG u Muller po nju!!!![]()
![]()
![]()
oko trece godinedonna prvotno napisa
mi smo poceli i ranije jer nam je teta zubarica, pa ju gnjavimo kad nam dodje u posjetu
kakve su te elmex paste?
Neki poseban sastojak u njima ili?
evo prepisat ću s kutije...
aqua,hydated silica,sorbitol,hydroxyethylcellouse,titanium dioxide,peg- 40 hydrogenated castor oil,cocamidopropyl betaine,olaflur,aroma,limonene,methylparaben,sacch arin,polyaminopropyl biguanide.
eto..neka nam pojasne oni koji znaju čitati ove sastojke !
Mi smo isprobali sve paste u ponudi - Zirodent, Becutan, Vadecum ili kako već, idemo sve redom.
Imali smo problem sa prvom,
koju je trošio najduže jer smo tek učili pljuvanje pa smo je malo koristili,
to nam je neko donio ne sjećam se otkuda a ovde takve nema za kupiti,
pa je privikavanje na druge paste prošlo sa dosta muke i burnih protesta.
Sad svaki put uzmemo neku drugu![]()
potpisujem. I jako smo zadovoljni. Voli prati zubice i voli i pastu,sada ima 18 mj a poceli smo je koristiti sa prvim zubicem sa 6 mjeseci..donna prvotno napisa
Elmex a imamo 14 mjeseci
Odol med za mliječne zube, ali samo 1-2 puta tjedno, ostalo samo četkica i voda
koristili smo Elmex od kojih 10 mjeseci pa do otprilike druge godine, kad se naučio pošteno ispljunuti. od onda si gospodin sam bira pastu u DM-u. naravno - po boji tubice.
peremo zube svako jutro kaladontom, a navečer pranje zuba obično obavi u kadi, bez kaladonta ali s puuuuuuuno vode.