moje dijete ne nosi NIKAKVE cipelice, ni u ludilu, to mu nije lijepo. on je sportaš pa nosi samo "sportske cipele". jedina iznimka su nam sandalice koje smo smo na jedvite jade nekak izabrali ovo ljeto.
uglavnom, mi imamo zadnjih godinu dana uvijek dvoje patikice: jedne šminkerske, one ko patike - cipele (ko tatine ili ujakove) Skechers ili bijele Conversice, uglavnom, te su za u grad i slične "svečanije prigode", a druge za vrt i igranje vani. te za po dvorištu mijenjamo jednom u mjesec-dva, jer ih potroši i izdere nevjerojatnom brzinom. najzadovoljniji smo Najkicama za 200 kuna. nisu preskupe, kvalitetne su, udobne, dobro se peru, kožne su pa nogica diše i stvarno mogu svašta izdržati. kupili smo jednom neke no name u Pitarellu, izdržale su nam cijelih 10 dana, kad se odlijepio đon i potrgalo platno :/
neki kažu da nisu više ni Najkice kaj su nekad bile, al mi smo stvarno prezadovoljni.

i naša pedijatrica je mišljenja da uložak treba samo djeci koja s tim imaju problema, pa se držimo njena mišljenja. na plaži na moru je bio skroz bos, a i doma svi šećemo samo u čarapama. iako nosi samo patike, ja se ne bojim za zdravlje njegovih stopala.