Što se tiče no name cipelice,ne znam koje bi to bile,kad sve imaju svoje ime (proizvođača) ..šalim se naravno!Vjerovatno misliš na one koje nisu ciciban ili bambi.Pa naravno da imaš raznih proizvođača cipelica manje razvikanih a pritom i nešto jeftinijih,ali opet ne nešto puno jer ako vrijede i koštaju,a vrijede ako su kožne iznutra (bitnije..bar meni) i vani (manje bitno) i fino čvrsto i uredno šivane.Ako nađeš takve,kupiš zašto ne,pogotovo ako je i cijena prihvatljiva.Papučice,za sada,imamo bambi jer su nam to prve pa zbog čvrstoće zgloba..eto!
Koja je razlika između cipelica i tenisica?..mislim da je jedino u udobnosti (tenisice mekše i udobnije) i naravno da bi mogli biti "stalno" u tenisicama.Samo što tenisice nisu baš preporučljiveza jako male bebače koji još ne hodaju čvrsto,pa su za to bolje cipelice koje čvršće drže zglob.
A što se tiče no name tenisica,imam loše iskustvo sa njima iz bliže okoline..jako brzo se raspadnu i uz to strašno smrde jer su vjerovatno napravljene iz koznakakve jeftine krpe i gume.